ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο μπάσκετ & Γιουβέντους - Μίλαν στο ποδόσφαιρο αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT  για το προσεχές τριήμερο, με παιχνίδια και διοργανώσεις για όλους τους φαν των σπορ.
 

  Ξεκινώντας από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, το Σάββατο 11/3, στις 16.00, βρίσκουμε στο COSMOTE SPORT 3HD, τη συνάντηση Χέρτα-Ντόρτμουντ για την 24η αγωνιστική της Bundesliga.

Η απόσταση που χωρίζει τους γηπεδούχους από την Ντόρτμουντ είναι έξι βαθμοί. Η ομάδα του Παπασταθόπουλου καλείται να αντιμετωπίσει την απουσία των δυο ηγετών της (Ρόις και Γκέτσε), προερχόμενη από τρεις σερί νίκες. 

Το πρόγραμμα της Κυριακής 12/3, περιλαμβάνει το Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπιλμπάο (13.00, COSMOTE SPORT 2HD), για την 27η ημέρα της LaLiga Santander, ευρύτερα γνωστό ως ντέρμπι της Βασκονίας.

Στις 16.00, στο COSMOTE SPORT 7HD θα δούμε το Ίντερ-Αταλάντα, παιχνίδι που επίσης, έχει στο φόντο το UEFA Champions League.

Οι “νερατζούρι” καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της εκπληκτικής, φέτος Αταλάντα, η οποία προ ημερών έφυγε με το “διπλό” από τη Νάπολι και βρέθηκε πάνω από την Ίντερ, στη βαθμολογία.

Στις 18.00, θα δοθεί η σέντρα του Λίβερπουλ-Μπέρνλι (18.00, COSMOTE SPORT 1HD), με την ομάδα του Κλοπ να έχει τη μοναδική ευκαιρία για ψυχολογικό «ανέβασμα», μετά το 3-1 επί της Άρσεναλ και πριν την εκτός έδρας συνάντηση με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η 28η αγωνιστική της Serie A TIM ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, στις 21.45 (COSMOTE SPORT 1HD) με το Λάτσιο-Τορίνο. Οι “μπιανκοσελέστι” εντοπίζονται στην τέταρτη θέση της κατάταξης και υποδέχονται τον πρώτο σκόρερ της Ιταλίας, Αντρέα Μπελότι.

Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα νιώσουν την αδρεναλίνη να «χτυπά κόκκινο», καθώς την Κυριακή 12/3, στις 20.00 (COSMOTE SPORT 5HD) θα ξεκινήσει ο αγώνας Derramadero Power Stage, για το πρωτάθλημα του WRC.

Οι οδηγοί θα φτάσουν στο υψηλότερο σημείο της σεζόν, (2.737 μέτρα), διασχίζοντας δυο βουνά στο Μεξικό. Στις 21.30, θα δοθεί η εκκίνηση του Las Vegas Kobalt 400, του μοναδικού αγώνα που υπάρχει στο πρόγραμμα του NASCAR και αντί τροπαίου απονέμεται ζώνη πρωταθλητή.

Το Σάββατο 11/3, (18.30, COSMOTE SPORT 8HD) θα παρακολουθήσουμε έναν εκ των κορυφαίων αγώνων του ευρωπαϊκού χάντμπολ. Στο πλαίσιο λοιπόν, του VELUX EHF Champions League, θα συναντηθούν η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας και φιναλίστ του περυσινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Βέσμπρεμ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2014 και πρωτοπόρο της γερμανικής λίγκας, Φλένσμπουργκ. 

 

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, οι συνδρομητές θα απολαύσουν σε Α’ προβολή στο COSMOTE CINEMA 1HD, το υποψήφιο για OSCAR® Florence: Φάλτσο Σοπράνο, βασισμένο σε αληθινή ιστορία, με τη μοναδική Μέριλ Στριπ, πλαισιωμένη από τους Χιου Γκραντ και Σάιμον Χέλμπεργκ (Κυριακή 12/3, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Sunday Blockbuster), αλλά και την κομεντί γαλλικής παραγωγής, Le talent de mes amis (Πέμπτη 9/3, 21.00, ζώνη Red Carpet  Premieres).

 

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζουν επίσης σε Α’ προβολή το αστυνομικό θρίλερ, Επίδοξος Μαφιόζος (The Wannabe) (Παρασκευή 10/3, 22.00), το βραβευμένο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, κωμικό δράμα, Είσαι Και Άσχημος του Μαρκ Νούναν (Τετάρτη 15/3, 22.00, ζώνη Ladies First), αλλά και η γαλλική κομεντί Θέλεις Ή Δεν Θέλεις της Τονί Κολέτ με τη Σοφί Μαρσό και τον Πατρίκ Μπρουέλ.

Στο ίδιο κανάλι, δεν χάνουμε τη συνέχεια του αφιερώματος Actors behind the Camera, για τους σταρ της μεγάλης οθόνης που μπήκαν στον ρόλο του σκηνοθέτη, με την αισθηματική Καλοκαιρινή Βροχή, την οποία σκηνοθέτησε ο Αντόνιο Μπαντέρας (Τρίτη 14/3, 22.00). 

 

Στο FOX, επικεντρωνόμαστε στην νέα σειρά του δημιουργού μεγάλων επιτυχιών Ράιαν Μέρφι (Glee, American Horror Story, Scream Queens), Feud: Bette and Joan, με ένα cast που συγκεντρώνει τα βλέμματα (Τζέσικα Λάνγκ, Σούζαν Σάραντον, Κάθι Μπέιτς, Στάνλει Τούτσι και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς  (Κυριακή 12/3, 21.00). 

 

Στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA On Demand, μεταξύ άλλων ξεχωρίζει η ταινία Σνόουντεν, του βραβευμένου με OSCAR, Όλιβερ Στόουν (Δευτέρα 13/3).

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ