Άνετον: Το εστιατόριο που αλλάζει menu ανά 30 ημέρες με executive chef τον Βασίλη Καλλίδη είναι πολύ-τέλειο!

Στο Άνετον πας και ξανά πας γιατί έχει μια πολυτέλεια. 

Δεν έχει  πολυτέλεια στην διακόσμηση και στα πιατικά του αλλά στην ουσία: το φαγητό σας  είναι πολύ – τέλειο! Ο executive chef Βασίλης Καλλίδης το ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2005 με τον Δημήτρη Φωτόπουλο  και συνεχίζει. 

Εμπνευσμένο από την «χρυσή εποχή» της Αθήνας του ’50 και του ’60, το Άνετον, απο άποψη design,  αναφέρεται στην απλότητα και στις δημιουργικές γραμμές της εποχής. Καθρεφτίζοντας το παλιό με το νέο και το κλασσικό με το μοντέρνο, το Άνετον πετυχαίνει να δέσει την παραδοσιακή κουζίνα μαζί με μία νέα άποψη και καινούρια παρουσίαση.

Το μενού του αλλάζει κάθε 30 ημέρες φροντίζοντας τα πιάτα του Άνετον να έχουν την σωστή γεύση. Όπως λένε οι ίδιοι ‘’Δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο στην γαστρονομία για να παραγγείλεις’’, πιστεύοντας στην απλότητα των υλικών και των γεύσεων. 

Την τελευταία φορά που πήγα είχε πάλι ατμόσφαιρα, γνώριμους σερβιτόρους ευδιάθετους και φιλικούς, γρήγορο service, νέα πιάτα. 

Το συγκαταλέγω στα ελάχιστα 5-10 εστιατόρια της Αθήνας που όταν πέφτει η ιδέα από τις παρέες: ‘’Πάμε Άνετον;’’, λέω :’’Ναι φυσικά, θα βρούμε τραπέζι; Πάμε…’’

www.aneton.gr

Facebook: Aneton Restaurant

Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ