Τα Χρυσά Βατόμουρα- Οι χειρότερες ταινίες της χρονιάς -Πιο πολιτικά από ποτέ -Κατακεραυνώνουν την Χίλαρι Κλίντον!

Δεν την έχετε ακόυσει ποτέ, αλλά η ταινία των Ντινές Ντ' Σούζα και Μπρους Σκούλεϊ με τίτλο «Hillary's America: 

The Secret History of the Democratic Party» είναι ο φετινός μεγάλος θριαμβευτής των Χρυσών Βατόμουρων που προηγούνται πάντα μίας ημέρας των Οσκαρ, θέλοντας να κλέψουν κι αυτά με τη σειρά τους λίγη λάμψη από τη μεγαλύτερη γιορτή της βιομηχανίας του θεάματος...

 

Η ταινία, που (και καλά) κατακεραυνώνει το κόμμα των Δημοκρατικών - ο Ντ' Σούζα είχε σκηνοθετήσει το 2012 και το «2016: Obama's America» - κέρδισε τέσσερα βραβεία, με καλύτερα αυτά της Χειρότερης Ταινίας και Χειρότερης Σκηνοθεσίας και άλλα δύο για Χειρότερο Α' Ανδρικό Ρόλο στον συνσκηνοθέτη Ντινές Ντ' Σούζα και για Χειρότερο Α' Γυναικείο Ρόλο για την Μπέκι Τέρνερ στο ρόλο της Χίλαρι Κλίντον.

 

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party» για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται:

Ο Ντ' Σούζα είχε δηλώσει πως νιώθει «περήφανος» για τις υποψηφιότητές του στα Χρυσά Βατόμουρα, ενώ σε προεικονογραφημένο μήνυμά του δήλωσε για τα βραβεία του: «Ο λόγος που τα δίνετε σε μένα είναι γιατί είστε πολύ ανάστατοι που ο Τραμπ νίκησε».

Η άλλη ταινία που μονοπώλησε τα Χρυσά Βατόμουρα ήταν το «Batman v Superman: Dawn of Justice» που κέρδισε το Χρυσό Βατόμουρο Β' Ανδρικού Ρόλου για τον (επιτέλους κάποιος έπρεπε να το αναγνωρίσει) Τζέσε Αϊζενμπεργκ, το Χρυσό Βατόμουρο Χειρότερου Ζευγαριού για τους Μπεν Αφλεκ και Χένρι Κάβιλ, το Χρυσό Βατόμουρο Χειρότερου Σεναρίου και το Χρυσό Βατόμουρο Χειρότερου Prequel, Ριμέικ, Rip-off ή Σίκουελ.

 

H μοναδική άλλη ταινία που βρήκε χώρο να βραβευθεί ήταν το «Zoolander 2» που χάρισε στην Κρίστεν Γουίιγκ ένα ωραιότατο Χρυσό Βατόμουρο Β' Γυναικείου Ρόλου να έχει να το θυμάται.

 

Βραβείο πήρε και ο Μελ Γκίμπσον. Οχι όποιο κι όποιο, αλλά το «Razzie Redeemer Award», το βραβείο της συγγνώμης - προφανώς επειδή ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μεταμέλησε και βρέθηκε ξανά στην πρώτη γραμμή με το «Hacksaw Ridge» το οποίο πρωταγωνιστεί και στα Οσκαρ.

 

ΠΗΓΗ: flix.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ