Πως η ευτραφής καλλονή Άσλεϊ Γκράχαμ έκανε σκόνη τα υπερβολικά αδύνατα μοντέλα του Μάικλ Κορς

 Η «δικτατορία» του αδύνατου μοιάζει να καταρρέει καθώς πολλοί σχεδιαστές πλέον αποφάσισαν πως έπρεπε να διευρύνουν τη γκάμα των μοντέλων τους και να προβάλλουν όλο και πιο διαφορετικούς σωματότυπους από αυτούς που παραδοσιακά όριζαν τη μόδα.  

 Ο διάσημος και ισχυρός αμερικανός σχεδιαστής Μάικλ Κορς παρουσίασε για πρώτη φορά ένα μοντέλο με διαφορετικές αναλογίες στην πασαρέλα του για την Εβδομάδα Μόδας της Νέα Υόρκης.

 

  Η Άσλεϊ Γκράχαμ, η πιο γνωστή ίσως από τις επαγγελματίες που ο χώρος έχει βαφτίσει «plus sized» περπάτησε χθες στο πλευρό διάσημων μοντέλων, όπως η Μπέλα Χάντιντ και η Κένταλ Τζένερ. 


Στο πλαίσιο της επίδειξης για την συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας του δημιουργού, η Άσλεϊ Γκράχαμ, που φοράει νούμερο 48, ήταν ντυμένη με ένα γούνινο γκρι σακάκι συνδυασμένο με ένα μαύρο φόρεμα.

 

  Η Αμερικανίδα είναι 28 ετών και φέτος διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές της στα επαγγελματικά ενώ την ακολουθούν 3 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου στο Instagram.  

Έχει ήδη καταρρίψει κάθε ταμπού περί αναλογιών από τον περασμένο χρόνο καθώς υπήρξε η πρώτη γυναίκα που πόζαρε στο αφιέρωμα με μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated. Επιπλέον φωτογραφήθηκε μαζί με άλλα μοντέλα στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue του Μαρτίου.  

 

Ο Μάικλ Κορς δείχνει να εξελίσσεται σε σύγκριση με την Εβδομάδα Μόδας του Σεπτεμβρίου, όταν ο ίδιος εξηγούσε στην USA Today ότι του ήταν αδύνατο να συμπεριλάβει μοντέλα με πλούσιες αναλογίες για «υλικοτεχνικούς» λόγους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ