Φώτο: Ας επισκεφτούμε με πολλές εικόνες τη νέα έπαυλη των Ομπάμα! Θα μένουν πολύ κοντά με την Ivanka Trump

Κάτι που σημαίνει πως ο Μπαράκ, η Μισέλ, η Μάλια και η Σάσα, θα πρέπει σύντομα να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι.

Πού είναι αυτό; Φυσικά στην Ουάσινγκτον DC, και μάλιστα σε μια από τις πιο ακριβές γειτονιές της, της Kalorama. 

Το νέο σπίτι των  762 τετραγωικών μέτρων και μας παρουσιάζει μερικές εντυπωσιακές εικόνες από το εσωτερικό του.

«Το σπίτι βρέθηκε», έγραψε το Politico και μετέδωσε το CNN. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή κατοικία λίγα χιλιόμετρα από τον Λευκό Οίκο στην περιοχή της Ομοσπονδιακής Πρωτεύουσας όπου διαμένουν διπλωματικές αποστολές. Αυτό είναι το σπίτι που θα μετακομίσει η οικογένεια Ομπάμα μετά την αναχώρηση από το Λευκό Οίκο. 

Ο βασικός λόγος που η οικογένεια επέλεξε το μελλοντικό τους σπίτι να βρίσκεται τόσο κοντά στον ... Τραμπ, είναι λόγω της μικρής τους κόρης Σάσα, η οποία πηγαίνει ακόμα σχολείο και αναμένεται να αποφοιτήσει το 2018. 

«Θα μείνουμε για ακόμη δυο χρόνια στην Ουάσινγκτον, μέχρι η Σάσα να τελειώσει το σχολείο. Η μεταγραφή σε άλλο σχολείο στα μισά του Λυκείου, είναι δύσκολη», είχε πει ο Ομπάμα τον περασμένο Μάρτιο.

Μπορεί να μην κραυγάζει χλιδή όπως οι χρυσοποίκιλτοι Πύργοι του νέου Προέδρου των ΗΠΑ,ωστόσο, είναι ένα σπίτι που πολλοί θα ήθελαν να μείνουν. 

Χτίστηκε το 1928, έχει μέγεθος 761 τετραγωνικών, διαθέτει 9 υπνοδωμάτια και 8,5 μπάνια. Πωλήθηκε το 2014 έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η σημερινή του αξία υπολογίζεται σε 7 εκατομμύρια δολάρια αν και όταν το αφήσουν οι Ομπάμα, η αξία του αυτή θα εκτιναχθεί στα ύψη.  Σήμερα νοικιάζεται έναντι 22.000 δολαρίων το μήνα.

ΠΗΓΗ: wtop.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ