Ποιος Σπαλιάρας & Χέφνερ; Ο Άγγλος Παπούλης μετράει 2000+ στο κρεβάτι του & ήταν ασυγκράτητος

Ο Άγγλος μερακλής Chris Culleton που μεγάλωσε στο  Cheshire αποκαλύπτει τώρα που έγινε ψαράς ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια ψάρευε γυναίκες και μάλιστα οι επιδόσεις του ήταν μοναδικές. 

 

Ο Chris Culleton έφτασε να πηγαίνει με 33 γυναίκες κατά μέσο όρο τον χρόννο φτάνοντας στον απίστευτο αριθμό 2000+ και κάνοντας κόντρες με τον δικό μας Σπαλιάρα και με τον διεθνή και διάσημο εραστή Χιου Χέφνερ ιδιοκτήτη του Playboy!

Ο ηλικιωμένος υποστηρίζει ότι γνώρισε τις περισσότερες γυναίκες την εποχή που εργαζόταν ως μουσικός μάνατζερ. Μετά από δεκαετίες όμως που πέρασε ως "κυνηγός γυναικών", αποφάσισε να τα παρατήσει στα 77 του και να ασχοληθεί με το ψάρεμα. "Οι γυναίκες είναι μεγάλος μπελάς", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως επισήμανε, μάλιστα, σημείωνε στο ημερολόγιό του, με μυστικό κωδικό τα ονόματα των γυναικών με τις οποίες κοιμόταν. Μέσα σε όλα αυτά τα ρομάντζα και τις περιπέτειες πάντως, υπήρξε και μία γυναίκα, η οποία στη συνέχεια έγινε η μητέρα του γιου του και η οποία έμελλε να του ραγίσει την καρδιά.

Πηγή: Mirror

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ