Κομοτηνή: Θύμα κακοποίησης ο 15χρονος δολοφόνος του 6χρονου κωφού - Είχε αποπειραθεί να βιάσει άλλο παιδί

Πανικό έχει προκαλέσει η δολοφονία του 6χρονου Σεζάλ Μεχμεταλή που ζούσε στη μουσουλμανική κοινότητα του Αλάν Κουγιού της Κομοτηνής, από ένα 15χρονο αγόρι.

Το αγόρι που αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής, βρέθηκε τη Δευτέρα, δεμένο χειροπόδαρα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, 200 μόλις μέτρα από το σημείο που είχε εξαφανιστεί και την οικία του. Το σπίτι είχε υποδείξει στους αστυνομικούς ο 15χρονος δράστης ο οποίο είναι κωφάλαλος όπως και το θύμα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σκεπασμένο με μπουφάν και κουρτίνα. Το 6χρονο παιδί έφερε εκδορές και χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι ενώ περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει και θα διαπιστωθεί αν τυχόν το παιδάκι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Οπως τονίζει η fonirodopis.gr, συγγενείς και κάτοικοι του Αλάν Κουγιού ισχυρίζονται ότι ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για απόπειρα βιασμού ανηλίκου.

 

Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Κομοτηνής.

Θύμα βιασμού ο δράστης

Στο μεταξύ και όσο είναι σε εξέλιξη η υπόθεση, οι πληροφορίες που προκύπτουν από τη δημοσιογραφική έρευνα είναι όλο και πιο συγκλονιστικές καθώς όπως αποκαλύφθηκε, ο δράστης του εγκλήματος, 15 χρονών μόλις και κωφάλαλος, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της μουσουλμανικής κοινότητας έχει πέσει και αυτός στο παρελθόν θύμα βιασμού. Αυτός μάλιστα ήταν ο λόγος για τον οποίο είχε φύγει από την περιοχή για να εγκατασταθεί στην Κομοτηνή μαζί με την αδερφή του.

 

Από την άλλη, πληροφορίες του xronos.gr, αναφέρουν ότι ο 15χρονος είχε αποπειραθεί στο παρελθόν να βιάσει ένα άλλο παιδάκι. Αυτός ήταν και ο λόγος που οδήγησε τους αστυνομικούς να τον ανακρίνουν. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο 15χρονος είναι κωφάλαλος δυσκόλεψε ιδιαίτερα τις αρχές μέχρι τελικά να συνεννοηθούν μαζί του και να τους υποδείξει το σημείο όπου εγκατέλειψε δεμένο το παιδί.

Ζητούν τον θάνατό του

Οι κάτοικοι της μουσουλμανικής κοινότητας του Αλάν Κουγιού μιλώντας στην κάμερα της ΦΩΝΗΣ εξέφρασαν την οργή τους ζητώντας μάλιστα την εσχάτη των ποινών από τους συγκρατούμενους του. «Να τον σκοτώσουν» είπε χαρακτηριστικά γυναίκα της περιοχής η οποία κάλεσε παράλληλα την Πολιτεία να βάλει μια τάξη στη συνοικία καθώς επικρατεί φόβος με την συχνή παρουσία, ξένων προς αυτούς, κακοποιών στοιχείων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Νεντίμ, παππούς του άτυχου μικρού, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την θλίψη και την οργή του για τον αδόκητο χαμό του εγγονού του.

Ο παππούς του άτυχου Μεχμεταλή Σεζάλ, μιλώντας στο xronos.gr, αναφέρει ότι ο δράστης φιλοξενούνταν στο μαχαλά, και ενώ το είχε ξανακάνει στο παρελθόν, αφέθηκε ελεύθερος. Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησαν και γείτονες της οικογένειας οι οποίοι επαληθεύουν τα λεγόμενα του παππού Νεντίμ Χασάν.

«Το ηξέραν (σ.σ. η αστυνομία) ότι το είχε ξανακάνει στο παρελθόν, αλλά τον άφησαν ελεύθερο. Που είναι η αστυνομία και ο εισαγγελέας;». Ο φίλος και γείτονας της οικογένειας, Νιχαντ Αϊντίν μας είπε ότι ο φερόμενος ως δράστης, παραδέχθηκε το φόνο του παιδιού στην αστυνομία όταν πήγαν το πρωί για να ρωτήσουν πληροφορίες όσον αφορά την εξαφάνιση του παιδιού. «Δεν τόλμησε να μας πει εμάς τίποτα, όταν τον πήρε η αστυνομία, τα είπε σε αυτούς» λέει η οικογένεια του 6χρονου, βυθισμένη στη θλίψη και την οργή.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ