Επιτέλους μόνοι είπε στην Μισέλ & έφυγαν για διακοπές! Σε άψογο στυλ ενδυματολογικό & όχι μόνο ο Μπαράκ Ομπάμα παίζει γκολφ (φωτό, βίντεο)

Ο Μπαράκ Ομπάμα άφησε τον Λευκό Οίκο  και  απολαμβάνει τις πρώτες τους μέρες ως απλός πολίτης παίζοντας τι άλλο... γκολφ!

Οι διακοπές του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ ξεκίνησαν, και η πρώτη του εμφάνιση ήταν να πάει στο ιδιαίτερα κλειστό γκολφ κλαμπ Porcupine Creek στην Καλιφόρνια, όπου χαλαρός και με την κατάλληλη περιβολή άρχισε να δοκιμάζει την τύχη του με το μπαστούνι στο χέρι.

Άλλοστε και κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, ο Μπάρακ Ομπάμα δεν παρέλειπε να ασχολείται με το αγαπημένο του χόμπι, κάθε φορά που έφευγε για  διακοπές

Μαζί του ήταν άνδρες της μυστικής υπηρεσίας, αλλά και κάποιοι φίλοι, με τους οποίους μιλούσε και γελούσε ο πρώην πρόεδρος.

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα μένουν στην έπαυλη του πρώην πρέσβη στην Ισπανία, Τζέιμς Κόστος και του συντρόφου του, Μάικλ Σμιθ. Οσο για το γήπεδο γκολφ στο οποίο «ξεμούδιασε» ο πρώην πρόεδρος, ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Λάρι Ελισον και στο κλαμπ γίνονται δεκτά μέλη μόνο μετά από πρόσκληση.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ