Πουλιέται το ακριβότερο σπίτι που εχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία του real estate: 250 εκ δολάρια!

Ένας επίγειος «παράδεισος», αυστηρά και μόνο για δισεκατομμυριούχους, σπάει κάθε ρεκόρ και γίνεται το ρεκόρ του ακριβότερο σπίτι που πωλείται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για μία έπαυλη έκτασης 3.530 τμ, στο Μπελ Ερ, που μπορεί να αποκτήσει κανείς καταβάλλοντας το αστρονομικό ποσό των 250 εκατομμυρίων δολαρίων...
Ήδη, όπως ισχυρίζεται ο εμπνευστής και δημιουργός της κατοικίας, έξι άτομα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την αγορά της κατοικίας.


Είναι πλήρης επιπλωμένη με πολυτελή έπιπλα και περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια
, 21 μπάνια, τρεις κουζίνες, μία αίθουσα μπόουλινγκ, ένα μίνι σινεμά, δύο κελάρια για σαμπάνιες, μία25αρα πισίνα, ακόμη και ένα δωμάτιο που είναι γεμάτο με γλυκά αξίας 200.000 δολαρίων.  

Σύμφωνα με την Daily Mail, η τιμή εκτοξεύτηκε βέβαια και εξαιτίας των πρόσθετων ανέσεων και υπηρεσιών που θα προσφερθούν στον ζάμπλουτο που θα αποκτήσει την κατοικία, όπως μία συλλογή αυτοκινήτων αξίας 30 εκατομμυρίων, 130 αντικείμενα τέχνης και ένα ελικόπτερο. Επίσης, στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των μισθών επτά ανθρώπων, που θα εργάζονται full time στην έπαυλη, για δύο χρόνια.


Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια και πάνω από 250 άνθρωποι για να ολοκληρωθεί το σπίτι των 250 εκατομμυρίων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ