Φωτογραφίες από Τον Σήφη - Απόστολο Τότσικα και την Εβελίνα Παπούλια στα Χανιά για το γυρίσματα του «Μπρούσκο»

Σε εντατικούς ρυθμούς πλέον μπήκαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1, ενώ οι συντελεστές όλο και πιο συχνά επισκέπτονται την πόλη των Χανίων, για τα γυρίσματα.

Σε εντατικούς ρυθμούς πλέον μπήκαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1, ενώ οι συντελεστές όλο και πιο συχνά επισκέπτονται την πόλη των Χανίων, για τα γυρίσματα.

Αυτός ήταν και ο λόγος της έντονης κινητικότητας που παρατηρήθηκε στα σοκάκια της παλιάς πόλης των Χανίων. Οι περαστικοί παρατηρούσαν την ροή των γυρισμάτων, την κίνηση του συνεργείου και στα διαλείμματα έπιαναν κουβέντα με τους πρωταγωνιστές Αποστόλη Τότσικα και Εβελίνα Παπούλια, αναφέρει το creative.gr.

 Επτά το απόγευμα και μια ολόκληρη πόλη, μαζί με τους τουρίστες, είναι στο πόδι. Από τις σκάλες ενός αρχοντικού κατεβαίνουν οι λυράρηδες και οι λαουτιέρηδες και τραγουδούν μαντινάδες γάμου.

 

Οι σκηνοθέτες προσπαθούν να αποτυπώσουν στην κάμερα το ηλιοβασίλεμα, με τον Σήφη (Αποστόλης Τότσικας) να καλπάζει με την Καταιγίδα, όπως έχει ονομάσει το άλογό του, για να φτάσει στο λιμάνι.

Πολλοί είναι και οι Χανιώτες που έβαλαν την ''βράκα και το σαρίκι'' τους , στολίστηκαν και συμμετείχαν σαν ηθοποιοί στη νέα σειρά. Γνώριμα πρόσωπα της πόλης που από τον Οκτώβριο θα τα παρακολουθούμε από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

 

 Πολύς λόγος έγινε και για το έθιμο της μπαλωθιάς, καθώς ορισμένοι κρατούσαν μαζί τους τα όπλα για να αναβιώσουν το έθιμο που συνηθίζεται σε κάθε κρητικό γαμήλιο γλέντι - ένα γλέντι που προέβλεπε και το σενάριο της σειράς.

 

Με φόντο το ενετικό λιμάνι γυρίζεται μια από τις πιο ξεχωριστές σκηνές που, όπως είπε ο ηθοποιός, είναι μια απάντηση στα πλάνα της Κωνσταντινούπολης των τουρκικών σίριαλ.

 

Την σκηνοθεσία υπογράφει της σειράς "Μπρούσκο" η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετούν ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Στάμος Τσάμης.

 

Ο Ανδρέας Γεωργίου είπε: «Για μένα ήταν όνειρό μου να κάνω μια σειρά στην Κρήτη. Από το 2001 το σκεφτόμουν. Είχα σχέση στην Κρήτη για πέντε χρόνια. Η Κρήτη με την Κύπρο στη μουσική, στο πάθος, στα ήθη μοιάζουν. Για μένα αυτή η σειρά έχει ένα μήνυμα: ότι στην κρίση η Ελλάδα και η Κύπρος μπορεί να συνεργαστούν και να ορθοποδήσουν».

 

Η Εβελίνα Παπούλια εξήγησε γιατί είπε αμέσως το «ναι». «Οι σκηνοθέτες είναι νέοι, δεν βαριούνται, δεν πάνε με την πεπατημένη», ενώ η πρωταγωνίστρια της σειράς Ελένη Βαΐτσου αποκάλυψε ότι η πρόταση για να συμμετάσχει στο «Μπρούσκο» της έγινε στις 12 το βράδυ, αφού, όπως είπε, «κατάλαβα ότι ο Ανδρέας δεν έχει σχέση με τον χρόνο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ