Ο γάμος της 10ετίας ! Έλτον Τζον και Μαράια Κάρεϊ τραγούδησαν με αμύθητο ποσό για 19χρονη Ρωσίδα νύφη (Βίντεο – φωτό)

Ένας ξεχωριστός γάμος, με διάσημους προσκεκλισμένους και εξωφρενικό κόστος, αποτελεί εδώ και λίγες μέρες το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της Ρωσίας των τελευταίων ετών.

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Valery Kogan ήταν αποφασισμένος να δώσει μια ξεχωριστή γεύση στον γάμο της αγαπημένης του εγγονής, της 19χρονης  Irene Kogan, με τον Daniel Kevey.

Έστι, σύμφωνα με την Daily Mail, έδωσε περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ στην Μαράια Κάρει για να πετάξει από τις ΗΠΑ και να τραγουδήσει στη δεξίωση που παρέθεσε το ζευγάρι για τους καλεσμένους του στο πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου Landmark Hotel, το περασμένο Σάββατο, καθώς και άλλο 1 εκατομμύριο στον Έλτον Τζον.

Η δε νύφη, γεμάτη συγκίνηση άκουσε τον Έλτον Τζον, ο οποίος τραγούδησε 12 τραγούδια, να της αφιερώνει το τραγούδι «Tiny Dancer». «Αυτό είναι για την Irene», είπε ο Έλτον Τζον. «Δεν είναι τόσο μικροσκοπική, αλλά ξέρω ότι είναι πολύ καλή χορεύτρια, γιατί τη βλέπω εκεί κάτω».

Ο ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας, παρευρέθηκε επίσης στη δεξίωση, βγάζοντας μάλιστα λόγο για τους νεόνυμφους.

Ο 65χρονος Ρωσοεβραίος παππούς της νύφης, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ρωσίας, με περιουσία γύρω στα 2 δις δολάρια.

Του ανήκει το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην ανατολική Ευρώπη, μαζί με τον συνεταίρο του Dmitry Kamenshchik. Το 2013, επένδυσε 90 εκατ. ευρώ για να χτίσει την πιο πολυτελή έπαυλη σε όλη τη χώρα, σχεδιασμένη έτσι ώστε να μοιάζει στον Λευκό Οίκο. Επίσης, είναι κάτοχος μιας έπαυλης αξίας 18 εκατ. δολαρίων στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ