Κιμ Καρντάσιαν: Στη δημοσιότητα η κατάθεσή της για τη ληστεία στο Παρίσι - "Ήμουν γυμνή, με άρπαξαν και με έδεσαν"

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μετά από περίπου 3 μήνες η κατάθεση της Kim Kardashian για την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η ίδια στους αστυνομικούς, τα οποία δημοσιεύει η Le Journal du Dimanche, άκουσε βήματα έξω από το διαμέρισμα και, όταν ρώτησε ποιος είναι, δεν πήρε απάντηση. Η ίδια κάλεσε τον σωματοφύλακά της και, μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, εμφανίστηκαν μπροστά της δύο άντρες, που φορούσαν jackets αστυνομικών και γυαλιά του σκι.

«Έβγαλε το όπλο μπροστά μου. Πήρε το δαχτυλίδι. Φορούσε γάντια. Με ρώτησε πού είναι τα κοσμήματα και τα χρήματα», είπε η Kim και συνέχισε: «με άρπαξαν και με πήγαν στην είσοδο. Φορούσα ένα μπουρνούζι και ήμουν γυμνή από κάτω. Στη συνέχεια, με πήγαν πίσω στο δωμάτιο και με έσπρωξαν πάνω στο κρεβάτι. Εκεί μου έδεσαν τα πόδια με πλαστικό καλώδιο, μου έδεσαν με κολλητική ταινία τα χέρια και μου έκλεισαν το στόμα. Με μετέφεραν στο μπάνιο μου και, για να είμαι ακριβής, στην μπανιέρα».

Σύμφωνα με την Καρντάσιαν, μεταξύ των κλοπιμαίων ήταν δύο διαμαντένια βραχιόλια, ένα κολιέ χρυσό με διαμάντια, ένας διαμαντένιος σταυρός, ένα κολιέ με διαμάντια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Lorraine Schwartz,  ένα χρυσό Rolex και το διαμαντένιο κολιέ με τα αρχικά του γιού της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ