Βίντεο για γερά νεύρα: Δίνει φιλιά ζωής στον ετοιμοθάνατο από ναρκωτικά σύντροφό της – Περαστικός βιντεοσκοπεί τη φρικτή σκηνή

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με τις προσπάθεις μιας νεαρής γυναίκας να σώσει τον φίλο της που βρίσκεται σε κώμα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Το βίντεο ανήρτησε στο facebook ο Sean Abernathy σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο γύρω από τους κινδύνους των ναρκωτικών.

Ο ίδιος είδε το αυτοκίνητο με τους δύο νέους να σταματά ξαφνικά. Φαινόταν, όπως σημείωσε, οι επιβάτες να τσακώνονται και έτσι άρχισε να καταγράφει ό,τι συνέβαινε μέχρι που πλησίασε το αυτοκίνητο. Όταν έφτασε είδε τον οδηγό να χάνει τις αισθήσεις του και είπε να καλέσουν τις αρχές.

Οι αρχές του Cincinnati επιβεβαίωσαν πως κλήθηκαν στο σημείο και κατάφεραν να σώσουν τον Robert Gibson. "Κουράστηκα να βλέπω τέτοιες εικόνες", σημείωσε ο Abernathy στο FOX19. Το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral, με συγγενικό πρόσωπο του Gibson να δηλώνει σοκαρισμένος από τις εικόνες. "Θεέ μου, δεν μπορώ να το πιστέψω. Με τρόμαξε. Ένιωθα πως τον έβλεπα να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου."

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ