Νταϊάνα: Οι 8 κανόνες ομορφιάς της Πριγκίπισσας του λαού


Η πριγκίπισσα που αγαπήθηκε σαν θεότητα και έμεινε χαραγμένη στις μνήμες των ανθρώπων που την λάτρεψαν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ελκυστική και κομψή αλλά πάντα υπέρμαχος της απλότητας.
H makeup artist της όμορφης πριγκίπισσας, Mary Greenwell μας μυεί στον beauty κόσμο της γυναίκας που σημάδεψε μια εποχή, όπως αναφέρει σε άρθρο του το bovary.gr.

1) Καθημερινή περιποίηση του προσώπου: «Το δέρμα της ήταν υπέροχο» λέει η Mary Greenwell σε συνέντευξή της στο Stylist. Ωστόσο η Πριγκίπισσα δεν το «εκμεταλλεύτηκε» αυτό ποτέ και δεν το προτέρημά της αυτό δεν το έπαιρνε ως δεδομένο. Καθαρισμός και ενυδάτωση του προσώπου ήταν ανάμεσα στις προτεραιότητές της.

2) Καλός ύπνος: Η Νταϊάνα αγαπούσε πολύ τον ύπνο. Η έλλειψή του προκαλεί κούραση στο δέρμα, το γερνά. Ο σωστός ύπνος το ενυδατώνει, του προσφέρει βιταμίνες. Οταν το δέρμα σας φαίνεται κουρασμένο, -πριν κάνετε το ο,τιδήποτε άλλο για το περιποιηθείτε- κοιμηθείτε.

3) Μέτρο: Η Πριγκίπισσα έκανε τα πάντα με μέτρο. Κρατούσε ισορροπίες. Να θυμάσαι πάντα ότι η υπερβολή έχει πάντα επιπτώσεις για το σώμα σου και το πρόσωπό σου.

4) «Τελετουργικό» στο μακιγιάζ: Πάντα, πριν το μακιγιάζ έβαζε ενυδατική κρέμα, foundation πάντα συμβατό με το χρώμα του δέρματός της, concealer κάτω από τα μάτια αναφέρει η makeup artist της. Ποτέ χωρίς μάσκαρα και κραγιόν που ταίριαζε με την διάθεσή της.

5) Ποτέ δεν φορούσε eyeliner ίδιου χρώματος με το χρώμα των ματιών της: Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα συνήθιζε να φορά μπλε eyeliner μέχρι που γνώρισε την Mary Greenwell που την συμβούλεψε να κάνει τα μάτια της πιο έντονα με μαύρο μολύβι και eyeliner.

6) Mάσκαρα από τη ρίζα προς την άκρη: H makeup artist της συμβούλευε την Πριγκίπισσα να απλώνει την μάσκαρα από την ρίζα προς την άκρη.

7) Ποτέ μην φεύγεις από το σπίτι χωρίς το άρωμά σου: Η Πριγκίπισσα πάντα φορούσε άρωμα. Είναι άκρως σημαντικό για την εμφάνιση μιας γυναίκας που θέλει να αφήνει το αποτύπωμά της και να έχεει «χαρακτήρα» και «ταυτότητα».

8) Πειραματισμοί με τα μαλλιά: Το 1990, σε φωτογράφιση για την Vogue, η Πριγκίπισσα ζήτησε από τον hairstylist Sam McKnight να κάνει κάτι... απρόσμενο: να κόψει τα μαλλιά της. Το look της έγινε χαρακτηριστικό και άφησε τη δική του σφραγίδα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ