Νεόνυμφοι στο Αίγιο έδωσαν φαγητό από το γαμήλιο τραπέζι τους στους εγκλωβισμένους οδηγούς της Πατρών

Η Γεωργία και ο Στράτος δεν ξέχασαν τους συνανθρώπους τους στην δική τους ημέρα χαράς. 

Ο χιονιάς Αριάδνη έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα μεγάλα προβλήματα σε όλη την χώρα. Υπάρχουν όμως συνάνθρωποι μας που η ευαισθησία και η ανθρωπιά τους ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

 

Το περασμένο Σάββατο 7 Ιανουαρίου, η ημέρα της σφοδρότερης χιονόπτωσης των τελευταίων 40 ετών στην Αιγιάλεια, ήταν η ημέρα του γάμου του Στράτου Κακαβάνη και της Γεωργίας Παπασπυροπούλου. 
Κάποιοι καλεσμένοι του ζευγαριού δεν κατάφεραν να φτάσουν στον γάμο λόγω της κακοκαιρίας και περίσσεψαν περίπου 40 μερίδες φαγητού. 

Την ίδια ώρα πολλοί ταξιδιώτες αναζητούσαν κατάλυμα και φαγητό στη γύρω περιοχή, λόγω των τεράστιων προβλημάτων στο εθνικό οδικό δίκτυο ενώ ουρά χιλιομέτρων είχε δημιουργηθεί στην Εθνική οδό Αθηνών Πατρών και τα αυτοκίνητα ήταν «κολλημένα» για ώρες.

Τότε οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, Γιώργος και Αντώνης Μιχαλακόπουλος, πήραν την πρωτοβουλία και ρώτησαν τους νεόνυμφους αν μπορούν να διαθέσουν το μενού που περίσσεψε στους δεκάδες κουρασμένους ταξιδιώτες που αναζήτησαν λίγη ζέστη και λίγη ξεκούραση στο σαλόνι του ξενοδοχείου. Οι νεόνυμφοι και οι συγγενείς δεν το σκέφτηκαν λεπτό:

 «Δείτε τους σαν καλεσμένους μας» ήταν η εντολή και αμέσως το φαγητό διατέθηκε στον κόσμο, στην πλειοψηφία οικογένειες με μικρά παιδιά, που πεινούσαν μετά από τόσες ώρες αναμονής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ