Ο εφιάλτης της Ναόμι Κάμπελ: Την λήστεψαν μέσα στο ταξί στο Παρίσι - Την απείλησαν ότι θα την σκοτώσουν

Οι περιπέτειες της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι, όπου έπεσε θύμα ληστείας στο ξενοδοχείο που διέμενε, έδωσαν την ευκαιρία στη Ναόμι Κάμπελ να αποκαλύψει μια δική της παρόμοια ιστορία στην Πόλη του Φωτός.

Καλεσμένη στη Γουέντι Γουίλιαμς την προηγούμενη Πέμπτη, η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είχε πέσει και η ίδια θύμα ληστείας στο Παρίσι, το 2012.

Το διάσημο μοντέλο συνέδεσε το περιστατικό με τη ληστεία που διεπράχθη εναντίον της Κιμ Καρντάσιαν πριν από μερικούς μήνες, επίσης στη γαλλική πρωτεύουσα. Η Κάμπελ περιέγραψε το πώς οι δράστες προσπάθησαν να της κλέψουν την τσάντα έξω από την κατοικία του φίλους της και σχεδιαστή Azzedine Alaïa.

Όπως περιγράφει, αποφάσισε να επισκεφθεί τον σχεδιαστή λίγο μετά την άφιξή της από την Ελβετία. Πιστεύοντας πως θα είναι απλά μια σύντομη στάση, δεν είχε ζητήσει ασφάλεια κατά την παραμονή της στο Παρίσι.

Από την αρχή αισθανθεί περίεργα με τον οδηγό που την παρέλαβε από το αεροδρόμιο και από το γεγονός πως οι πόρτες του αυτοκινήτου δεν ήταν κλειδωμένες. Είπε πως οι δράστες τους ακολούθησαν από το αεροδρόμιο και πρόσθεσε πως της επιτέθηκαν ανοίγοντας τις πόρτες του οχήματος και λέγοντας «Ναόμι Κάμπελ, θα σε σκοτώσουμε».

Όπως είπε εκείνη την εποχή θέλησε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα την επίθεση.

Η Κάμπελ υπερασπίστηκε τη Κιμ Καρντάσιαν και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της απέναντι σε ισχυρισμούς πως η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη για περαιτέρω δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ