Ο πατέρας του αδικοχαμένου 9χρονου αγκάλιασε & προσέφερε δημόσια την συγχώρεσή του στον άνθρωπο που παρέσυρε & σκότωσε το σπλάχνο τους


Ένας 9χρονος έπαιζε στην γειτονία του όταν τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο.

Την ημέρα τον Χριστουγέννων το όχημα του 24χρονου Άντραν Μουρέι χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 9χρονο Τζόσια.
Νοσηλεύθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση αλλά δυστυχώς στις 27/12 (δυο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα) άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 24τροχονος οδηγούσε υπό την επήρεια εξαρτησιογόνων ουσιών που αμβλύνουν τα αντανακλαστικά, ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα την αφαίρεση ζωής.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Τζόσια είναι ιερές και κάλεσε τον 24χρονο Αντράν να παραστεί στον εσπερινό το βράδυ πριν παρουσιαστεί στον εισαγγελέα, σύμφωνα με το abc.net.

«Ο οδηγός είδε τον πατέρα του παιδιού και κυριολεκτικά κατέρρευσε στην αγκαλιά του» ανέφερε άνδρας που βρέθηκε στη λειτουργία την Τετάρτη (28/12). «Σε όλους μας αρέσει να φιλοσοφούμε τα πράγματα, όμως τα αντιμετωπίζει στην πραγματικότητα, είναι μια πολύ έντονη διαδικασία που την καθιστά αληθινή πρόκληση» σημειώνει ιερέας από το στενό φιλικό περιβάλλον του πατέρα. «Υπήρξε χωρίς αμφιβολία μια δοκιμασία για όσα διακηρύττουμε και όσα πιστεύουμε» συμπλήρωσε, μιλώντας υπό την ιδιότητα του ιερωμένου.

Ο ίδιος άνθρωπος βεβαιώνει πάντως πως παρά το γεγονός πως η οικογένεια αποφάσισε να συγχωρέσει τον οδηγό, περνά ιδιαίτερα δύσκολες ώρες αναφορικά με την απώλεια του γιου τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ