Η ρετρό-μανία συνεχίζεται: Οι «Μάγισσες» επιστρέφουν στη μικρή οθόνη

Μετά τα «X-Files» και το «Twin Peaks» έρχονται οι... «Μάγισσες». Ναι, καλά διαβάσατε. 

Στο δρόμο που χάραξαν πρόσφατα και απολύτως αχρείαστα τηλεοπτικά reboot όπως εκείνο του «MacGyver», και στον αντίποδα των πολυάριθμων και εξαιρετικών πρωτότυπων σειρών που κάνουν την εμφάνισή τους η μία μετά την άλλη τα τελευταία χρόνια, κάποιοι επιμένουν να ανασύρουν από το χρονοντούλαπο της μικρής οθόνης σειρές των οποίων το ρετουσάρισμα μοιάζει να γίνεται μόνο και μόνο χάρην μιας ξεπερασμένης νοσταλγίας.

 

Τελευταίο παράδειγμα, οι «Μάγισσες» («Charmed»), η μεταφυσική δραματική σειρά που δημιούργησε ο βασιλιάς της νεανικής σαπουνόπερας, Ααρον Σπέλινγκ, και η οποία κράτησε για οκτώ σεζόν, από το 1998 μέχρι το 2006, καταγράφοντας με παροιμιώδη ελαφρότητα και τραγικό styling τις περιπέτειες των αδελφών Χάλιγουελ, τεσσάρων σύγχρονων μαγισσών τις οποίες υποδύονταν οι Σάνεν Ντόχερτι, Αλίσα Μιλάνο, Χόλι Μαρί Κομπς και Ρόουζ ΜακΓκόουαν.

Οι νέες «Μάγισσες» έρχονται από το δίκτυο CW και αποτελούν δημιουργία σύσσωμης της ομάδας πίσω από το «Jane the Virgin» – ανάμεσά τους η δημιουργός Τζένι Σνάιντερ Ερμαν, οι σεναριογράφοι Τζέσικα Ο’ Τουλ και Εϊμι Ράρντιν, ο παραγωγός Μπεν Σίλβερμαν και ο σκηνοθέτης Μπραντ Σίλμπερλινγκ.

 

Η νέα βερσιόν θα αποτελεί reboot-prequel της πρωτότυπης σειράς, με καινούργιους χαρακτήρες, και θα εκτυλίσσεται το 1976, με ηρωίδες τρεις νεαρές μάγισσες που πολεμούν το κακό σε μια μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας.

 

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το καστ ή για την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς, και η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι θέλουμε να ξέρουμε περισσότερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ