Θ. Κολυδάς: Δείτε πώς θα χτυπήσει ο χιονιάς «Αριάδνη» τις επόμενες ημέρες (χάρτες)

Ο υποδιοικητής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς αναλύει την πρόγνωση του καιρού για επόμενα 24ωρα.

Οι έντονες χιονοπτώσεις και ο ολικός παγετός θα συνεχιστούν και σήμερα, ενώ σε αρκετές περιοχές της χώρας η θερμοκρασία θα παραμείνει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Όπως σημειώνει ο κ. Κολυδάς, «οι “βαριές” και ψυχρές αέριες μάζες απομακρύνονται αργά από την Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη, καθώς δεν υπάρχει κάποιο αξιόλογο σύστημα να τους αλλάξει τα χαρακτηριστικά».

«Μόνο στην περιοχή μας το βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο σχηματίζεται στις ακτές της Βόρειας Αφρικής κινούμενο βορειοανατολικά θα αρχίσει να “μαλακώνει” τον καιρό σταδιακά, κυρίως στα κεντρικά και νότια», αναφέρει ο κ. Κολυδάς.

Ο υποδιοικητής της ΕΜΥ παραθέτει ενδεικτικά την πορεία των θερμοκρασιών σε ορισμένες πόλεις της χώρας τις επόμενες ημέρες και παράλληλα και τα αντίστοιχα ρεκόρ κατά το παρελθόν.

Δείτε κάρτες του καιρού, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.kolydas.eu, όπου το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η παγωνιά και οι τοπικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και τα νότια, ενώ οι άνεμοι προοδευτικά θα εξασθενήσουν.

Δείτε κάρτες του καιρο για τις χιονοπτώσεις τις επόμενες ημέρες,  οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.kolydas.eu, όπου το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η παγωνιά και οι τοπικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και τα νότια, ενώ οι άνεμοι προοδευτικά θα εξασθενήσουν.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ