Μπράβο στους ηρωικούς γονείς: Δωρίσαν τα όργανα του 26χρονου γιου τους που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το ψυχικό σθένος να βάλουν τη ζωή των συνανθρώπων τους πάνω από τον μεγάλο πόνο είχαν οι γονείς ενός αδικοχαμένου 26χρονου.

Ο γιός τους «έσβησε» μετά από τροχαίο στη  ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ωστόσο, με την συγκατάθεση των γονιών, έγινε  δωρητής οργάνων και χάρισε ελπίδα σε συνανθρώπους μας.

Ο νεαρός από την Κω νοσηλευόταν  με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σην εντατική μονάδα του νοσοκομείου του Ηρακλείου, τις οποίες είχε υποστεί σε τροχαίο ατύχημα στο νησί καταγωγής του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε μη αναστρέψιμη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», οι γονείς του 26χρονου ειδοποιήθηκαν από τους ιθύνοντες του νοσοκομείου για τον εγκεφαλικό θάνατο που είχε επέλθει και μέσα στον ανείπωτο πόνο τους βρήκαν το κουράγιο να αποδεχθούν την πρόταση που τους έγινε για να προσφερθούν τα όργανα του παιδιού τους σε άλλους ανθρώπους, χαρίζοντας τους τη ζωή.

Η διαδικασία των μεταμοσχεύσεων που εκτιμάται ότι θα γίνουν, μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών αναμένεται να ξεκινήσει αργά σήμερα ή αύριο το πρωί.

Πηγή: www.cretapost.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ