Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Απίστευτο: Η διάσημη πινακίδα Hollywood έγινε Hollyweed δηλ ...μαριχουάνα - Ποιοι βανδάλισαν το σύμβολο;

Όταν ξύπνησαν την  Κυριακή το πρωί οι κάτοικοι  είδαν τη διάσημη πινακίδα " Hollywood " να έχει γίνει"Hollyweed". Μεγάλα άσπρα γράμματα ψηλά όσο ένα 4όροφο  κτίριο, στο Όρος Λι εκεί όπου αναγέρθηκαν πρώτη φορά το 1923.
 

Οι κάμερες  της πόλης δείχνουν πλάνα με  κάποιον άγνωστο ντυμένο στα μαύρα γύρω στις 3:00 π.μ. τοπικής ώρας (1:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας).  Σύμφωνα με την αστυνομία αυτός είναι ο υπεύθυνος για την αλλαγή δύο γραμμάτων της πινακίδας "Hollywood" ώστε να εμφανίζεται η λέξη "weed", όπως  αποκαλείται η κάνναβη στις ΗΠΑ.


Ο  λοχίας Ρόμπερτ Πάγιαν της αστυνομίας του Λος Άντζελες τόνισε ολτι  ο άγνωστος τοποθέτησε ένα είδος μουσαμά πάνω από τα δύο "Ο" για να τα μετατρέψει σε "Ε". Μέχρι τώρα δεν εντοπίστηκαν   ύποπτοι, πρόσθεσε, αλλά εάν βρεθεί ο δράστης, θα αντιμετωπίσει την κατηγορία καταπάτησης, η οποία αποτελεί πλημμέλημα.


Στις 8 Νοεμβρίου  στην πολιτεία της Καλιφόρνιας επιτράπηκε η νόμιμη χρήση της μαριχουάνας από ενήλικες για λόγους αναψυχής. Παρότι η χρήση του ναρκωτικού παραμένει παράνομη σε ομοσπονδιακό επίπεδο, το αποτέλεσμα ανοίγει την πόρτα στην αναπτυσσόμενη εμπορική αγορά της κάνναβης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ