Βίντεο : Πιλότος μεθυσμένος βαδίζει & παραμιλά, έτοιμος να πετάξει με 154 επιβατες!

Ένα σοκαριστικό ντοκουμέντο για την τραγική κατάσταση ενός πιλότου εμπορικής πτήσης λίγο πριν πετάξει είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο πιλότος της Citilink που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από την Ανατολική Τζάβα, στο αεροδρόμιο της Τζακάρτα με 154 επιβάτες, προσπαθεί να περάσει τον έλεγχο ασφάλειας λίγο πριν εισέλθει στο πιλοτήριο του αεροπλάνου. Από την εικόνα είναι φανερό πως είναι εντελώς μεθυσμένος και δεν είναι ικανός να σταθεί όρθιος.

Η εταιρεία δεν επέτρεψε στον συγκεκριμένο υπάλληλό της να πετάξει το αεροπλάνο και του ανακοίνωσε την απόλυσή του, αφού πρώτα ξεπέρασε το μεθύσι, προκειμένου να αντιληφθεί πλήρως την πράξη του.

«Τα αποτελέσματα της εσωτερικής έρευνας είναι επαρκή για να δραστηριοποιηθεί η διεύθυνση και να απολύσει τον πιλότο», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της εταιρείας Μπένι Σίγκα Μπουταρμπουτάρ.

«Στις αερομεταφορές, έχουμε τη φιλοσοφία του 'μηδενικού λάθους'», πρόθεσε διευκρινίζοντας πως η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε εξαιτίας του περιστατικού αυτού ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Άλμπερτ Μπουρχάν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ