7 tips για να ποζάρεις σαν supermodel: Η στάση -" τσαγιέρα", το X ,το 3/4 & η πλάτη στον φακό

Λέγονται supermodels. Ξέρουν ποια είναι η σωστή στάση τη σωστή στιγμή και δεν αποτυγχάνουν ποτέ να ποζάρουν σωστά, είτε η φωτογραφία είναι ολόσωμη είτε selfie. 

Το brit.co βρήκε τις κλασικές στάσεις σώματος και γωνίες του προσώπου που συνηθίζουν να παίρνουν, επειδή κανείς δεν είναι τέλειος αλλά μπορεί να δείχνει τον καλύτερό του εαυτό στην κάμερα.

Μην επιτρέψεις ποτέ κανέναν να σε φωτογραφήσει με την κάμερα κάτω απ’ το ύψος του ματιού σου. Μπορεί να δημιουργηθούν σκιές ή να παραμορφωθούν τα χαρακτηριστικά σου. (Hilary Rhoda)

Η σιλουέτα τσαγιέρα. Το χέρι στο γοφό, χαλαροί ώμοι και το βάρος να πέφτει στην άλλη πλευρά. Αυτή η πόζα τονίζει τη μέση και δείχνει τη σιλουέτα ψηλόλιγνη. Τοποθέτησε το χέρι σου έτσι ώστε το μανικιούρ και το δαχτυλίδι να φαίνονται στη φωτογραφία. (Jourdan Dunn)

Τα μαγικά τρία τέταρτα. Γύρνα ελαφρά το πρόσωπό σου γιατί σχεδόν κανείς δεν έχει απόλυτα συμμετρικά χαρακτηριστικά. Το τρικ αυτό διορθώνει ένα στραβό χαμόγελο, άνισου μεγέθους μάτια κ.λπ. (Doutzen)

Μπορεί να μην είναι πολλές οι φορές που θα θελήσουμε να κάνουμε μια τσαχπινιά μπροστά στο φακό αλλά αν χρειαστεί, απλά αντέγραψε την πόζα της Κάρλι Κλος. Αυτή ξέρει. (Karlie Kloss)

Αυτή είναι πόζα για πιο προχωρημένες. Γυρισμένη η πλάτη αλλά όχι και η ματιά σου καθώς θα κοιτάζεις πάνω απ’ το ώμο τον φακό. (Karlie Kloss)

Ελαφρά λυγισμένο το ένα πόδι και το βάρος πρέπει να πέφτει στο ίσιο. Η πόζα αυτή δείχνει τις καμπύλες σου αν έχεις και τις δημιουργεί αν σου λείπουν. (Alessandra Ambrosio)

Τα πόδια σε στάση Χ. Για να μην σταθείς αμήχανα μπροστά στο φακό, σταύρωσε τα πόδια κοντά στους αστραγάλους και ρίξε το βάρος στο πίσω πόδι. (Gigi Hadid)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ