Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω της χιονόπτωσης-Πού χρειάζονται αλυσίδες

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω της χιονόπτωσης στα εξής τμήματα των λεωφόρων Πάρνηθας, Πεντέλης και Διονύσου, καθώς και της οδού Αγίου Μερκουρίου - Βαρυμπόμπης, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας.

Συγκεκριμένα:

-Λ.Πάρνηθας: Από το ύψος του τελεφερίκ προς το καζίνο.
-Λ.Πεντέλης: Από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ξενία.
-Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 έως το ύψος της λεωφόρου Διονύσου.
-Λ.Διονύσου: Από το γήπεδο Διονύσου έως τον Αγιο Πέτρο.
-Οδός Αγίου Μερκουρίου - Βαρυμπόμπης, από το ύψος του εστιατορίου «Λεωνίδας».

Στους άλλους δρόμους της Αττικής η κυκλοφορία διεξάγεται με μικροπροβλήματα, ενώ οι οδηγοί πρέπει να δείχνουν μεγάλη προσοχή, λόγω της ολισθηρότητας από τη χιονόπτωση.

Επιτρέπεται, εδώ και λίγα λεπτά, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη έως τον κόμβο Σχηματαρίου.

Η κυκλοφορία των συγκεκριμένων φορτηγών οχημάτων δεν επιτρεπόταν, από νωρίς το πρωί, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Επίσης, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία ανάλογων φορτηγών στην περιφερειακή οδό Ελευσίνας - Θήβας, από το 3,5 χλμ στο ρεύμα προς Θήβα, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδα για τα υπόλοιπα οχήματα.

Εν τω μεταξύ, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στον Υμηττό, από τη θέση Καλοπούλα, σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας. Παράλληλα, με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται και η κυκλοφορία των οχημάτων από το 10ο χλμ της επαρχιακής οδού Αλεποχωρίου έως την παραλιακή οδό της περιοχής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ