Sun: Χωρίζουν Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ τελικά; Δυό ξένοι σε παράσταση για την κόρη τους, χωριστά στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ

Όλα δείχνουν πως είναι οριστικό: Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ χώρισαν! Η «επιβεβαίωση» έρχεται, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας The Sun, από το φιλικό τους περιβάλλον: «Οι φίλοι τους λένε ότι ο γάμος της Κιμ και του Κανιε έχει τελειώσει», γράφει. 

Τα «αποδεικτικά στοιχεία» που επικαλείται η Sun είναι δύο: Η Κιμ εμφανίστηκε χωρίς το δαχτυλίδι του γάμου της, ενώ ο Κάνιε έλειπε από το χριστουγεννιάτικο πάρτι των Καρντάσιαν - επειδή η Κιμ δεν του επέτρεψε να παραβρεθεί! 

Το δάχτυλό της ήταν γυμνό, πρόσεξαν οι πιο παρατηρητικοί στις φωτογραφίες από το πάρτι που ανέβασαν τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων στα social media.

Την ίδια ώρα ο Κάνιε Γουέστ βγήκε με τους φίλους του και πήγε σινεμά, λένε οι πληροφορίες της εφημερίδας. 

Το επίμαχο στιγμιότυπο με την Κιμ χωρίς το δαχτυλίδι της


Ο χωρισμός τους, μόλις δυο χρόνια από τον γάμο - υπερπαραγωγή, έρχεται σαν το επιστέγασμα μιας πολύ άσχημης χρονιάς: Η Κιμ έπεσε θύμα ενόπλων που την λήστεψαν στο Παρίσι, ενώ λίγο καιρό μετά ο Κάνιε χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, αφού υπέστη νευρικό κλονισμό. 

Οι πληροφορίες λένε πως οι δυο τους, που είναι γονείς της Νορθ, 3 ετών και του μόλις ενός έτους Σέιντ, μόλις και μιλούν μεταξύ τους. 

«Ο γάμος της Κιμ και του Κάνιε έχει τελειώσει. Είναι αδιέξοδο. Δεν τον ήθελε στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της μαμάς της. Την Παρασκευή πήγαν την Νορθ να δει τον Καρυοθραύστη, αλλά σχεδόν δεν μίλησαν καθόλου μεταξύ τους. Η ένταση ήταν εμφανής, Κανείς δεν είναι χαρούμενος τώρα. Ο Κάνιε πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί τους για να είναι τα πράγματα όσο πιο φυσιολογικά γίνεται για τα παιδιά, αλλά είναι απλά θέμα χρόνου. Το μόνο που τους κρατά μαζί είναι τα παιδιά», δήλωσε η πηγή στην Sun.

Η ριάλιτι σταρ πάντως διαψεύδει ότι ο γάμος της με τον Αμερικανό ράπερ Kanye West έχει τελειώσει. Εκπρόσωπός της δηλώνει ότι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ριάλιτι σταρ απαγόρευσε στον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, να δώσει το παρών στο χριστουγεννιάτικο party της μητέρας της, Kris Jenner είναι ψευδή. «Η ιστορία είναι ψεύτικη! O Kanye ήταν στο party», αναφέρει ο εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ