Απίστευτος διάλογος Τσίπρα με μαθητές: Τι κάλαντα είναι αυτά, του ευρώ; Εγώ θέλω παραδοσιακά!

Με το στόμα ανοιχτό άφησε -όχι τόσο τους μαθητές όσο- τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός αφού άκουσε τα κάλαντα στα αγγλικά, τα οποία είχαν προετοιμάσει οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αθήνας, του είπε: “Αυτά είναι του ευρώ... Θέλω παραδοσιακά κάλαντα”. Η χορωδία των μαθητών συνέχισε παίζοντας και το “Ave Maria”.

Ο κ. Τσίπρας, φωτογραφήθηκε με τους μαθητές και έκανε δώρο στο σχολείο ένα πιάνο, «για να το χρησιμοποιούν όλοι οι μαθητές», όπως είπε, καθώς και ατομικά δώρα. Δώρα προσέφεραν στον πρωθυπουργό και οι μαθητές του σχολείου, ανάμεσα στα οποία ήταν και ένας πίνακας του Φασιανού.

Ακολούθησε η μπάντα του Δήμου Αμφιλοχίας που έπαιξε τα κάλαντα και παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Τα μέλη της μπάντας ευχήθηκαν στον πρωθυπουργό χρόνια πολλά και καλή δύναμη και του ζήτησαν να επισκεφθεί γρήγορα την πόλη τους.
 
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ