Παγκόσμια ημέρα Οργασμού: Πιό σεξυ οι λιγότερο μορφωμένοι -8 στις 10 γυναίκες ....κορυφώνουν μόνες

Σύμφωνα με έρευνα, που δημοσιεύθηκε με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού, το 81% των γυναικών φτάνουν στην κορύφωση μόνες τους και όχι με τον σύντροφό τους - Όσο πιο καλός ο... μισθός, τόσο πιο πολλοί οι οργασμοί

Πέντε δευτερόλεπτα έκστασης βιώνουν κατά μέσο οι γυναίκες στη διάρκεια του οργασμού.  

 

Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα με αφορμή την χθεσινή, Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού, οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου προτιμούν να κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους από το να αυνανίζονται, παρά το γεγονός ότι ικανοποιούνται λιγότερο. 

 

Το χρήμα παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο σεξ. Όποιος βγάζει αρκετά χρήματα, έχει περισσότερη όρεξη στο κρεβάτι, ενώ όποιος είναι πτυχιούχος Πανεπιστημίου, κυλιέται λιγότερες φορές στα... σεντόνια από αυτόν που έχει απολυτήριο Λυκείου. 

 

Επίσης, το καλύτερο αφροδισιακό για τις γυναίκες είναι ο σύντροφός τους να μοσχοβολάει.

Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψαν τα ακόλουθα ενδιαφέροντα στοιχεία: 

- Το Βερολίνο θεωρείται η "πρωτεύουσα" της ερωτικής κορύφωσης. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα "Bild", σύμφωνα με μελέτη της ιστοσελίδας κοινωνικών γνωριμιών "Secret ", κάθε Βερολινέζος έχει κατά μέσο όρο 10,2 οργασμούς το μήνα. 

 

- Το χρήμα είναι σέξι: όποιος κερδίζει πολλά, έχει περισσότερη όρεξη για ερωτικά παιχνίδια: μ'  ένα μηνιαίο μισθό 1.750 ευρώ (καθαρά), γυναίκες και άνδρες βιώνουν κατά μέσο όρο 8,5 οργασμούς το μήνα. Από 2.500 ευρώ και άνω ο μέσος αριθμός των οργασμών φθάνει τους 9,9.

 

- Κάνοντας σεξ ο πονοκέφαλος πάει περίπατο: κατά τη διάρκεια του οργασμού απελευθερώνονται ενδορφίνες, οι οποίες καταπολεμούν τον πονοκέφαλο.

- Ο αυνανισμός δεν είναι πάντα εφικτός: σε όλο τον κόσμο, μόνο το 26% των γυναικών φθάνουν στο αποκορύφωμα μαζί με τον σύντροφό τους. Όταν όμως οι γυναίκες χρησιμοποιούν το χέρι τους, τότε τουλάχιστον το 81% φθάνει στην επίτευξη του στόχου.

 

- Το σεξ με τον σύντροφο θεωρείται ικανοποιητικό: για τις γυναίκες, ο οργασμός που βιώνουν με τον σύντροφό τους, είναι προτιμότερος από αυτόν που βιώνουν μέσω του αυνανισμού. Αυτό ισχύει πιθανόν γιατί, στη διάρκεια του σεξ, εκκρίνεται περισσότερη ορμόνη προλακτίνη, η λεγόμενη ορμόνη της δέσμευσης.

- Οι πιο μορφωμένοι κάνουν λιγότερο σεξ: το 62% των αποφοίτων Πανεπιστημίου δυσκολεύονται να φθάσουν στην κορύφωση. Το αντίστοιχο ποσοστό των αποφοίτων Λυκείου είναι 38%.

 

- Όποιος μυρίζει όμορφα, απολαμβάνει καλό σεξ: μελέτη του ινστιτούτου "Berliner Charité" διαπίστωσε ότι η μυρωδιά του συντρόφου είναι το σημαντικότερο διεγερτικό για μια γυναίκα. Η έλξη παίζει δευτερεύοντα ρόλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ