«Είναι αλήτης…» - Για ποιον μιλάει έτσι η Αθηνά Ωνάση, οργισμένη και πολύ ταραγμένη

Έξαλλη έκαναν την Αθηνά Ωνάση τα ψευδή δημοσιεύματα που ενέπλεκαν την φίλη της Πιλάρ Λουκρέσια Κόρντον με τον πρώην συζύγο της Αλβάρο.

 Η μακροχρόνια φιλία της Αθηνάς με την Πιλάρ κλονίστηκε αμέσως μετά τα ψευδή δημοσιεύματα και τις φήμες περί ειδυλλίου με τον εν διαστάσει σύζυγο της χρυσής κληρονόμου. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Λοιπόν", η Αθηνά Ωνάση κατηγορεί την πραγματική  - όπως λέγεται - σύντροφό του πρώην άντρα της, την παρουσιάστρια Ντενίζ Σεβέρο, αλλά και τον ίδιο τον "Ντόντα", ότι βρίσκονται πίσω από τα ψευδή δημοσιεύματα. 

«Είναι αλήτης και αυτή αδίστακτη. Έμπλεξαν τρίτα άτομα για να καλύψουν τη σχέση τους», φέρεται να είπε οργισμένη η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Πάντως, παρά τα νέα δημοσιεύματα, ο Αλβάρο ντε Μιράντα - με την συμβουλή των δικηγόρων του - προσπαθεί να προστατεύσει την προσωπική του ζωή όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιηθούν στοιχεία εναντίον στον δικαστικό αγώνα που έχει με την Αθηνά Ωνάση, στον οποίο διεκδικεί τη μισή  περιουσία της. Από την πλευρά της η Αθηνά Ωνάση έχει στα χέρια της το προγαμιαίο συμβόλαιο που αναφέρει πως σε περίπτωση διαζυγίου προβλέπει αποζημίωση ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου. Η δίκη αναμένεται τον Μάρτιο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ