9χρονη τρανσέξουαλ γίνεται εξώφυλλο στο 1ο τεύχος του National Geographic για το 2017

Πρωτοποριακό θα είναι το πρώτο τεύχος του 2017 αφού το φημισμένο National Geographic θα έχει στο εξώφυλλο του μια 9χρονη διεμφυλική  ή έναν τρανσέξουαλ, όπως θέλετε…

Σημασία έχει πως ο διεθνής Τύπους χαρακτηρίζει ιστορικό – συλλεκτικό το εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού που θα φιλοξενεί την μικρούς Έιβερι Τζάκσον.

Η 9χρονη διεμφυλική είναι γνωστή στα παγκόσμια media εδώ και μερικά χρόνια αφού και οι δυο γονείς της στηρίζουν τα δικαιώματα των τρανσεξουαλ για να βοηθήσουν την μικρή κόρη – γιο τους.

Το National Geographic με τον τίτλο Gender Revolution και φωτοgραφία τoν Έιβερι o οποίος δηλώνει: ‘’Το καλύτερο πράγμα που μου συμβαίνει τώρα που είμαι κορίτσι είναι ότι δεν χρειάζεται να προσποιηθώ ότι είμαι αγόρι’’.   

Ο πατέρας της δήλωσε στους New York Times πώς το να μεγαλώνεις ένα παιδί τρανσέξουαλ είναι το ίδιο με το να μεγαλώνεις οποιοδήποτε παιδί. Ο ρόλος του γονιού, όπως υπογράμμισε, δεν αλλάζει.

«Το μόνο πράγμα που έχω μεταδώσει στην κόρη μου είναι πολύ απλό: αγάπησε τον εαυτό σου και δείξε αγάπη στους άλλους» έγραψε ο ίδιος ο Τιμ Τζάκσον στους New York Times.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ