Αχιλλέας Μπέος: Συνελήφθη στο δημαρχείο Βόλου

Συνελήφθη το μεσημέρι ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος μέσα στο δημαρχείο Βόλου από άνδρες της Αστυνομίας.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν στις 12.30 το μεσημέρι τον Αχιλλέα Μπέο μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της.

Ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος έχει τεθεί σε αργία οδηγήθηκε με περιπολικό της Αστυνομίας στο Αστυνομικό Τμήμα και μετά τις 2.30 το μεσημέρι, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία σύμφωνα με το ‘’magnesianews’’.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του Αχιλλέα Μπέου, σε γραπτή του δήλωση, αναφέρει ότι παραδίδεται αυτοβούλως.

Η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου

Όπως αναφέρει στη γραπτή του δήλωση, «μετά τη μήνυση της Κατερίνας Τασσοπούλου σε βάρος μου, μεταβαίνω αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να πληροφορηθώ αν όντως ισχύει αυτή η διαδικασία και μάλιστα του αυτοφώρου ή όχι.

Φυσικά και ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να προσφεύγει δικαστικά, αν θεωρεί ότι θίγεται, όπως και ο κάθε πολίτης διατηρεί το δικαίωμα, αναφαίρετο, να ομιλεί και να εκφράζεται ελεύθερα.

Σε κάθε περίπτωση ο λαός του Βόλου καθημερινά πληροφορείται για τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης και ποιο ρόλο παίζουν όλα αυτά τα χρόνια στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα».

Η μήνυση

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, αναζητούνταν για να συλληφθεί ο, σε αργία δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος, μετά από μήνυση που κατέθεσε χθες το βράδυ σε βάρος του η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, για δυσφημιστικές δηλώσεις εναντίον της.

Χθες το μεσημέρι σε τηλεοπτική εκπομπή του TRT, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο κ. Μπέος έβρισε τη δημοσιογράφο, με διάφορους χαρακτηρισμούς και στις 8 το βράδυ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, για εξύβριση και δυσφήμιση. Έκτοτε, ο Αχιλλές Μπέος αναζητούνταν για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ