Κανίβαλος σκότωσε την θεία, τον θείο του & το γιo τους και μαγείρεψε στιφάδο - Tο σπίτι γεμάτο βάζα και κατσαρόλες

Μπροστά με μία από τις  φρικιαστικές υποθέσεις όλων των εποχών βρίσκονται οι αστυνομικοί στο Κίεβο της Ουκρανίας. Κανίβαλος σκότωσε τον γιο του, το θείο και τη θεία του, προκειμένου να τους κάνει στιφάδο.

Ο 29χρονος ομολόγησε το έγκλημά του στους αστυνομικούς. Όπως έγινε γνωστό από την έρευνα, αρχικά ο κανίβαλος αφαίρεσε τη ζωή από το θείο και τη θεία του και στη συνέχεια από τον ανήλικο γιο του, πριν τους κόψει σε μικρά κομμάτια και τους μαγειρέψει στην κουζίνα στιφάδο.

Ο κανίβαλος από το Κίεβο ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει με πιστόλι, όταν η αστυνομία έσπασε την πόρτα και πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι. Η ουκρανική αστυνομία πιστεύει ότι κατά το παρελθόν έχει σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο και άλλους ανθρώπους, ξεκινώντας την έρευνα από το οικογενειακό του περιβάλλον.

«Όταν μπήκαμε στο σπίτι, είδαμε ανθρώπινα μέλη σε βάζα και κατσαρόλες», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ψάχνουμε τις διευθύνσεις που είχε μείνει τα τελευταία χρόνια, ώστε να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν και άλλα θύματα», συμπλήρωσε.

Την αστυνομία κάλεσαν οι γείτονες, οι οποίοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Είχαν να δουν την οικογένεια για πολλές ημέρες, ενώ από το διαμέρισμα αναδιδόταν μία πολύ άσχημη μυρωδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ