Συγκλονίζουν οι φωτό από το τροχαίο στην Συγγρού: 6 τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση

Εξι άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ).

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα. Στο ένα επέβαινε ένα ζευγάρι και στο δεύτερο τέσσερα άτομα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι έξι. 

Ολοι τους είναι πολυτραυματιές και μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν κινδυνεύει η ζωή τους, καθώς δεν έχουν διασωληνωθεί και δεν εισήχθησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οσο για το πώς συνέβη το τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, πιθανότατα ο οδηγός του ενός από τα δύο οχήματα επιχείρησε αναστροφή επί της Συγγρού. 

Νωρίτερα, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για καραμπόλα με εμπλοκή πέντε αυτοκινήτων και ενός πεζού, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε. 

Εξαιτίας του ατυχήματος η κίνηση στην άνοδο της Συγγρού και στην Καλλιρρόης ήταν ιδίατερα αυξημένη, με το μποτιλιάρισμα να ξεκινά για ώρες πριν ακόμη τον Αγιο Σώστη. Μετά τις 8 μάλιστα η κίνηση στην άνοδο της Συγγρού από το ύψος της Καλλιρρόης διεκόπη και αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 9. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ