Αυτό είναι το Ουάου διαμέρισμα της Κendall & της Kylie Jenner στη Νέα Υόρκη - Κόστος μόλις 6 εκατομμυριάκια!

Οι μικρές.... Kardashians - Jenner σε νέες περιπέτειες!

H Kendall και η Kylie Jenner αγόρασαν μια.... ταπεινή βίλα 446 τετραγωνικών μέτρων αξίας περίπου 6 εκατομμυρίων δολλαρίων! Πρώην ιδιοκτήτες του σπιτιού η Emily Blunt, αγγλίδα ηθοποιός και «στριμμένη γραμματέας» στην ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Prada» και ο επί σειρά ετών σύζυγός της αμερικανός ηθοποιός και σεναριογράφος, John Krasinski.

Το πολυτελές ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή του Λος Άντζελες και συγκεκριμένα πίσω από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο-κάστρο βικτωριανής εποχής, Chateau Marmont. Η νέα αυτή κατοικία διαθέτει πισίνα, μίνι αίθουσα προβολών, εντυπωσιακά παράθυρα στο δάπεδο ακόμα και γυάλινη οροφή επιδεικνύοντας όλη την εκπληκτική θέα του Λος Άντζελες. 

Ας μπούμε, όμως, στα άδυτα της εντυπωσιακής αυτής κατοικίας που διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και όλα αυτά σε έκταση 1.500 τετραγωνικών μέτρων -συμπεριλαμβανομένων και των κήπων του σπιτιού- στην περιοχή του Δυτικού Χόλυγουντ.

Η έπαυλη είναι αρκετά μοντέρνα και σε απλές γραμμές κάτι το οποίο αντιλαμβάνεται κάποιος από την επιβλητική είσοδο της κατοικίας.

Στον εξωτερικό χώρο δεσπόζει μια ορθογώνια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με ξαπλώστρες και αναπαυτικά έπιπλα. Εκεί η αδερφή της Kim Kardashian προσκαλεί τις σούπερ μόντελ φίλες της για ηλιοθεραπεία και παιχνίδια στην πισίνα. Τα ψηλά δέντρα κατά μήκος της πισίνας διαφυλάσσουν την ιδιωτικότητα που κάθε αδερφή Kardashian θέλει, λέμε τώρα…

Από τα εξωτερικά στα εσωτερικά μέρη του ακινήτου. Το σαλόνι με τη μοναδική θέα στην πισίνα είναι αρκετά φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες, κλασικά έπιπλα σε γήινες αποχρώσεις με λευκές και μπλε πινελιές. Το ξύλινο πάτωμα δένει απόλυτα με τα υπόλοιπα έπιπλα αλλά και με το επενδεδυμένο με τουβλάκια διαμπερές τζάκι.

Μπορεί οι λευκοί καναπέδες του σαλονιού να δίνουν στυλ, ωστόσο δε ξέρουμε κατά πόσο θα παραμείνουν λευκοί από τα ατίθασα μικρά ανιψάκια της Kendall αλλά και από τα σπρέι μαυρίσματος που όλες οι αδερφές κατά κόρον χρησιμοποιούν. 

Η κεντρική κρεβατοκάμαρα είναι ότι πρέπει για χουχούλιασμα. Με απίστευτη θέα το Χόλυγουντ και με τεράστιες τζαμαρίες που την κάνουν εξαιρετικά φωτεινή και ελκυστική η 20χρονη θα έχει κάθε δικαιολογία να μη σηκώνεται από το κρεβάτι της αν δεν αξίζει τον κόπο.

Σε ανάλογο ύφος κινείται και  η κουζίνα, εξαιρετικά φωτεινή με νησίδα για επαγγελματικές μαγειρικές  ενώ κυρίαρχο χρώμα είναι το λευκό και το καφέ του ξύλου. Το μεγάλο παράθυρο επιτρέπει την είσοδο του φωτός αλλά και το μαγείρεμα με θέα.


Η οχταθέσια τραπεζαρία με τις λευκές δερμάτινες καρέκλες με το κλασικό ξύλινο τραπέζι προσφέρεται για οικογενειακές συνεστιάσεις που εδώ που τα λέμε είναι αρκετά συχνές για την οικογένεια Kardashian.

Τέλος η εντυπωσιακά μεγάλη ξύλινη βεράντα που μοιάζει με κατάστρωμα πλοίου προσφέρεται για μοναδικά πάρτι, που η οικογένεια αλλά και τα 5 κορίτσια αγαπούν. Τα ψηλά δέντρα δίνουν έντονα το στοιχείο της φύσης ενώ η μοναδική θέα, κυρίως τις βραδινές ώρες, και τα φώτα του Λος Άντζελες καθηλώνουν και τους πιο απαιτητικούς.

Άτιμη ζωή.....

Φωτό: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ