Ανείπωτη φρίκη: Έβαλαν φωτιά σε 10χρονη επειδή αντιστάθηκε στο βιασμό της

Μια μαθήτρια δέκα ετών, που διακομίστηκε σε νοσοκομείο με εγκαύματα στο 60% του σώματός της, είπε στην αστυνομία ότι δύο άγνωστοι άνδρες στο χωριό Τζαρχάντ της ανατολικής Ινδίας την περιέλουσαν με κηροζίνη, την πυρπόλησαν και την πέταξαν σ' ένα ξεροπήγαδο επειδή αντιστάθηκε στο βιασμό της.

Η αστυνομία αναζητεί τους δύο άνδρες και συνέλαβε και ανακρίνει πέντε άτομα σχετικά με το αποτρόπαιο περιστατικό, όπως αναφέρουν οι Hindustan Times.

To κοριτσάκι έπεαιζε έξω απ' το σπίτι της χθες το πρωί όταν εμφανίστηκαν οι δύο άγνωστοι και προσπάθησαν να τη δελεάσουν με γλυκά. Όταν η μικρή αρνήθηκε, την άρπαξαν και την πήγαν σ' ένα λατομείο, όπου την έγδυσαν και προσπάθησαν να τη βιάσουν.

Η δεκάχρονη είπε στην αστυνομία ότι αντιστάθηκε και προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά οι δύο άνδρες την έπιασαν, της έριξαν στην πλάτη κηροζίνη, της έβαλαν φωτιά και την πέταξαν σ' ένα εγκαταλελειμένο πηγάδι προτού φύγουν.

Με εγκαύματα σχεδόν στο μισό κορμί της η μικρή ούρλιαζε απ' τον πόνο καλώντας σε βοήθεια. Ευτυχώς μια περαστική άκουσε τις κραυγές της και στη συνέχεια περίοικοι ανέσυραν τη μικρή απ' το πηγάδι και ειδοποίησαν τους γονείς της και την αστυνομία.

Το κορίτσι είπε στην αστυνομία ότι μπορεί να αναγνωρίσει τους δράστες αν τους δει, αλλά δεν ξέρει τα ονόματά τους.

Παρά τις συχνές διαδηλώσεις και τις αλλαγές στη νομοθεσία ο βιασμός και η βία κατά γυναικών είναι συχνό φαινόμενο στην Ινδία. Μόνον πέρυσια καταγράφηκαν 34.651 βιασμοί. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα θύματα γνώριζαν τους βιαστές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ