Φιλανθρωπικό Art Bazaar στη Γκαλερί Ευριπίδη από 10 Δεκεμβρίου 2016 έως 7 Ιανουαρίου 2017

Η Γκαλερί Ευριπίδη διευρύνοντας τις εικαστικές της δράσεις εγκαινιάζει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 φιλανθρωπικό Αrt Bazaar με την συμμετοχή 60 καλλιτεχνών και δημιουργών από τον χώρο της ζωγραφικής, της χαρακτικής, της γλυπτικής, της κεραμικής, του κοσμήματος και του design.

Σας προσκαλεί να συνδράμετε με τις αγορές σας, τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου τους.

 

Ο φιλόξενος εκθεσιακός χώρος του ισογείου της Γκαλερί θα φορέσει τα γιορτινά του, από 10 Δεκεμβρίου 2016 έως 7 Ιανουαρίου 2017, και θα μεταμορφωθεί σε μια ανοιχτή γιορτή τέχνης με χρηστικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής, χειροποίητα κοσμήματα, κεραμικά, μικρά γλυπτά, χαρακτικά γνωστών καλλιτεχνών αλλά και νέων δημιουργών, μικροαντικείμενα και αντίκες, καθώς και χριστουγεννιάτικα στολίδια και φυσικά πρωτότυπα και καλαίσθητα γούρια για τη νέα χρόνια.

 

Τα έργα του Art Bazaar θα έχουν ιδιαίτερα προσιτές τιμές, δίνοντας την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να επιλέξει ανάμεσα σε μοναδικά αντικείμενα τέχνης και δημιουργίας για τις γιορτινές του αγορές, αλλά και να αποκτήσει έργα επιλέγοντας μέσα από μια ποικιλία εκφραστικών μέσων και προσεγγίσεων, ξεκινώντας ή διευρύνοντας μια συλλογή.

 

 

Διάρκεια Art Bazaar: από 10 Δεκεμβρίου 2016 έως 7 Ιανουαρίου 2017.
Παράλληλα, στον α΄ όροφο της Γκαλερί Ευριπίδη συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής του Σάββα Γεωργιάδη με γενικό τίτλο «Women / Γυναίκες».

Για περισσότερες πληροφορίες: 
Γκαλερί Ευριπίδη: Ηρακλείτου 10 & Σκουφά Κολωνάκι , 106 73
τηλ: 210 3615909, fax: 210 3600620
www.evripides-art.gr
info@evripides-art.gr

 

Η Γκαλερί Ευριπίδη θα λειτουργήσει σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ