Απίστευτο: Η ηθοποιός Sofia Vergara μόλις μηνύθηκε από τα δύο κατεψυγμένα έμβρυα της ,που "ζητούν" να γεννηθούν!

Μήνυση κατέθεσαν σε βάρος της πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς «Μοντέρνα Οικογένεια», της ηθοποιού Σοφία Βεργκάρα, τα... δύο κατεψυγμένα έμβρυά της σε μια ασυνήθιστη προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

 Η παράξενη αυτή μήνυση έγινε στο πλαίσιο της δικαστικής μάχης που διαρκεί ήδη τρία χρόνια και στην οποία έχει επιδοθεί ο πρώην της αρραβωνιαστικός της, Νικ Λόεμπ, ο οποίος επιθυμεί τα έμβρυα να γεννηθούν. 

Στα θηλυκά έμβρυα, τα οποία δημιουργήθηκαν όταν η Βεργκάρα ήταν αρραβωνιασμένη με τον επιχειρηματία Νικ Λόεμπ είχαν δοθεί τα ονόματα Έμα και Ιζαμπέλα και εμφανίζονται ως ενάγοντες στην μήνυση που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Λουιζιάνας χθες. Στη συγκεκριμένη πολιτεία των ΗΠΑ, οι νόμοι θεωρούν τα έμβρυα τα έμβρυα ισότιμα με τους γεννημένους ανθρώπους.

«Η Έμα και η Ιζαμπέλα ζητούν να παραδοθούν στον φυσικό τους πατέρα Λοεμπ, που προτίθεται και επιθυμεί να γεννηθούν» επισημαίνεται στο δικαστικό έγγραφο

Ο Λόεμπ και η Βεργκάρα χώρισαν το 2014 αφού είχαν υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των δύο εμβρύων το 2013. Έκτοτε ο Λόεμπ έχει προσφύγει σε δικαστήρια της Καλιφόρνιας προκειμένου να του αναγνωριστεί το δικαίωμα τα έμβρυα να γεννηθούν και να αναλάβει την επιμέλεια των νεογνών. 

Μετά τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία, η 44χρονη Βεργκάρα παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τζο Μανγκανιέλο, με τον οποίο χώρισε επίσης

Εκπρόσωποι της ηθοποιού δεν έχουν προς το παρόν σχολιάσει τις εξελίξεις, ωστόσο ο δικηγόρος της θεωρεί την μήνυση διαφημιστικό κόλπο που δεν θα επιτύχει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ