Αλλαγμένος ο Kanye West στην πρώτη του έξοδος μετά τη νοσηλεία του - Μόνος και "χαμένος", με βαμμένα μαλλιά

Αλλαγμένος, με τα μαλλιά του ξανθά, ο Κάνιε Γουέστ εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημοσίως έπειτα από τη νοσηλία του επί μία εβδομάδα σε ψυχιατρική κλινική.

Τον ράπερ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός κατά την επίσκεψή του σε μια έκθεση επίπλων στο Pacific Design Center στο δυτικό Χόλιγουντ.

Μια φωτογραφία, που ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram ο Ιταλός καλλιτέχνης Τζιοβάνι Μπασάν, απεικονίζει τον 39χρονο μουσικό να κάθεται μόνος του σε μια ξύλινη καρέκλα κι ενώ έχει βάψει ξανθά τα μαλλιά του και φορά μια γκρι μπλούζα, μαύρο παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Ο διάσημος τραγουδιστής είχε ζητήσει ο ίδιος την μεταφορά του στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, όπου είχε μεταφερθεί φορώντας χειροπέδες, καθώς είχε δηλώσει πως είχε δεχθεί επίθεση το πνεύμα του, ενώ ακύρωσε τις 21 υπολειπόμενες εμφανίσεις του.
 
Ο προσωπικός γιατρός του μουσικού Michael Farzam είχε δηλώσει τότε στην αστυνομία ότι ο ασθενής του "αντιδρούσε με ασταθή τρόπο" εξαιτίας της σοβαρής έλλειψης ύπνου που αντιμετώπιζε και της αφυδάτωσης κι ότι ο ίδιος ανησυχούσε για την κατάστασή του.

Πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο είχε προηγηθεί ένα ξέσπασμα επί σκηνής, όπου μίλησε για την πολιτική στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ