Συνελήφθη ο 35χρονος που είχε επιτεθεί με βιτριόλι εναντίον του δικηγόρου Π. Σαράκη - Πιθανή σχέση με την επίθεση εναντίον της Κ. Κούνεβα

Στη σύλληψη 35χρονου Αλβανού που επιτέθηκε με βιτριόλη κατά του του δικηγόρου Παύλου Σαράκη προχώρησε η Αστυνομία.

Ο άνδρας συνελήφθη στη Δραπετσώνα την Τετάρτη, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του εντάλματα σύλληψης από τους ανακριτές Αθήνας και Πειραιά, για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος του δικηγόρου τον Δεκέμβριο του 2007 στο Νέο Κόσμο και τη δολοφονία της συζύγου νονού της νύχτας, τον Μάιο του 2009, σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια.

Οι Αρχές θεωρούν μάλιστα ότι ο δράστης μπορεί να σχετίζεται και με την επίθεση εναντίον της Κ. Κούνεβα, καθώς η μέθοδος είναι η ίδια όπως και στην περίπτωση του Π. Σαράκη. Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς της Αστυνομίας, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του συλληφθέντα για την επίθεση στην κ. Κούνεβα, αλλά υπάρχουν ενδείξεις από την κύρια ανάκριση ότι πιθανόν να έχει σχέση.

Ο Παύλος Σαράκης είχε δεχτεί την επίθεση με βιτριόλι το 2007, μετά από αποκαλύψεις για υποθέσεις μαστρωπίας και υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για να διορθωθεί η ζημιά που υπέστη στο πρόσωπο.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή Πειραιά για τη δολοφονία της γυναίκας στα Καμίνια και το Σάββατο θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή Αθηνών για την υπόθεση του Παύλου Σαράκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ