Ο Τομ Φορντ επιμένει: Όλοι οι άντρες μια φορά στην ζωή τους πρέπει να υποστούν διείσδυση

Προκαλεί ξανά  ο Τομ Φορντ, υποστηρίζοντας πως όλοι οι άντρες θα πρέπει να δοκιμάσουν το σεξ με άλλον άντρα, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουν να κατανοήσουν τις γυναίκες. 

Η δήλωσή του έγινε στο περιοδικό GQ, στο ίδιο περιοδικό δηλαδή όπου το 2004, είχε για πρώτη φορά πει κάτι τέτοιο. «Κάθε άντρας θα πρέπει να σοδομιστεί σε κάποιο σημείο της ζωής του. Δεν θα πρέπει να αναγκάσετε τον εαυτό σας να το κάνει. Αλλά δεν είναι και τόσο διαφορετικό από το να σου κάνει κάποιος μασάζ», είχε πει τότε και είχε συνεχίσει εξηγώντας: «Όλοι θα έπρεπε να το δοκιμάσουν.

Δεν έχει και τόσο διαφορετική αίσθηση, δέρμα είναι. Θα πρέπει να το κάνεις με κάποιον που σου αρέσει. Κάν' το με έναν φίλο που θεωρείς σπουδαίο. Είναι πολύ εύκολο, είναι φυσιολογικό, δεν έχεις ποτέ φιλήσει άντρα»; 

Την εβδομάδα αυτή, σε  νέα συνέντευξη, ο Τομ Φορντ επανέρχεται, υποστηρίζοντας πως μια τέτοια εμπειρία παρέχει μια οπτική που πολλοί ετεροφυλόφιλοι άντρες δεν έχουν ποτέ. 

«Νομίζω ότι θα τους βοηθούσε να καταλάβουν τις γυναίκες. Είναι μια πολύ ευάλωτη θέση αυτή για κάποιον, μια τόσο παθητική στάση. Και υπάρχει μια διείσδυση στην περίπτωση αυτή, που ακόμα και όταν είναι συναινετική, είναι πολύ προσωπική. Αλλάζει η ψυχολογία σου και σε κάνει να καταλάβεις τι περνούν οι γυναίκες σε όλη τους τη ζωή, γιατί δεν είναι κάτι απλά σεξουαλικό, είναι μια μεταφορά του πώς λειτουργεί ο κόσμος, είναι μια εισβολή. Και πιστεύω πως αυτό είναι κάτι που οι άντρες δεν μπορούν να κατανοήσουν καθόλου», είπε.

Ο Τομ Φορντ είναι σήμερα 55 ετών, είναι παντρεμένος εδώ και δύο χρόνια με τον επί πολύ καιρό σύντροφό του και έχει έναν γιο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ