Η Lady Gaga αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πάσχει από μια ψυχική ασθένεια

H Lady Gaga επισκέφθηκε ένα καταφύγιο αστέγων νέων της LGBT κοινότητας στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης.

Η επίσκεψη της Lady Gaga στο Ali Forney Center ήταν στα πλαίσια της συμμετοχής την εκστρατεία στήριξης #ShareKindness.

Η επίσκεψη της αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Ellen Degeneres ‘’ The today Show’’ και η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε:  «Μου αρέσει να προσφέρω πράγματα σε ανθρώπους που έχουν λιγότερα ή και καθόλου πράγματα σε σχέση με εμένα. Αυτά τα παιδιά είναι άστεγα και δεν είναι μόνο πως βρίσκονται σε ανάγκη. Πολλά από αυτά πέρασαν τραυματικές εμπειρίες και ζουν με αυτές».

Σε φορτισμένο κλίμα έκανε μια βαθιά εξομολόγηση, στους άστεγους αποκαλύπτοντας κρυμμένες πτυχές του εαυτού της: «Το δικό μου τραύμα με βοήθησε να κατανοήσω το τραύμα των άλλων, δεν έχω τα ίδια προβλήματα που έχετε, αλλά έχω μια ψυχική ασθένεια και αγωνίζομαι κάθε μέρα μαζί της».

 Η Lady Gaga αποκάλυψε πως πάσχει από PTSD: «Έψαχνα τόπους για να θεραπεύσω τον εαυτό μου και διαπίστωσα ότι η καλοσύνη είναι ο καλύτερος τρόπος» είπε η τραγουδίστρια.

Η Gaga αποκάλυψε πως βιάστηκε, σε ηλικία 19 ετών, μιλώντας στην εκπομπή του Howard Stern το 2014. Έκτοτε είναι εξαιρετικά δραστήρια σε θέματα κακοποίησης και στηρίζει τα θύματα βιασμών μέσω του ιδρύματος «Born This Way Foundation».

 

Today I shared one my deepest secrets w/ the world. Secrets keep you sick w/ shame ❤️Watch this video #ShareKindness https://t.co/Rynfxekz3Z

— xoxo, Joanne (@ladygaga) December 5, 2016

 

Σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την επίσκεψή της στο κέντρο συνοδευόμενο από το εξής κείμενο: «Σήμερα μοιράστηκα ένα από τα βαθύτερα μυστικά μου με τον κόσμο. Τα μυστικά σε κρατούν ΄΄άρρωστο΄΄ και με ντροπή»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ