H έγκυος Irina Shayk με ένα παγάκι στο στόμα & η Bella Hadid με piercing στις ρώγες του στήθους της

Αυτή η φωτογράφιση της Μπέλα Χαντίντ σίγουρα θα συζητηθεί περισσότερο.

Η Μπέλα Χαντίντ, έβαψε ξανθά τα μαλλιά της, έβγαλε τα ρούχα της και πόζαρε τόπλες για το προβοκατόρικο περιοδικό Paper.

Έχοντας piercing στο στήθος της, μαύρο κραγιόν στα χείλη της και φορώντας ελάχιστα, η Μπέλα Χαντίντ έμοιαζε αγνώριστη στον φακό του Nicolas Moore.

Κάνοντας αστείες γκριμάτσες, φορώντας διάφανους κορσέδες, σακάκια (χωρίς κάτι από μέσα) και δερμάτινα jacket και μόνο, η Μπέλα Χαντίντ δείχνει ότι εκτός από αγγελάκι, έχει και σέξι-ροκ πλευρά.

Για την φωτογράφιση, πάντως, το διάσημο μοντέλο επέλεξε δημιουργίες του οίκου Gucci και Dior, δείχνοντας ότι εκτός από την πασαρέλα έχει κατακτήσει και τον φακό.
Από την άλλη.... μεριά του sexyness η σέξι εγκυμονούσα Irina Shayk ανήρτησε μία ιδιαίτερα σέξι φωτογραφία της στα social media.

Σε αυτή ποζάρει με ένα παγάκι στο στόμα ενώ το πληθωρικό μπούστο της «ζαλίζει» τους διαδικτυακούς της φίλους. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από τη νέα φωτογράφιση της 30χρονης καλλονής για τη νέα καμπάνια της Alberta Ferretti SS 2017. Το super model πόζαρε για τον φακό του θρυλικού φωτογράφου Steven Meisel, πραγματοποιώντας ένα προσωπικό της όνειρο.

«Επιτέλους! Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Λιώνοντας τον πάγο στη φωτογράφιση με τον Steven Meisel», έγραψε η Irina Shayk στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ