Η Pilar Lucrecia Cordon έλυσε τη σιωπή της: "Δεν είμαι εγώ η αιτία του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση - Δεν γνωρίζω τον Αλβάρο, μόνο εκείνη"

Η "πέτρα του σκανδάλου", σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, πίσω από τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της.

Η Pilar Lucrecia Cordon, η γυναίκα με την οποία ο Αλβάρο Νέτο φημολογείται πως πρόδωσε την Αθηνά Ωνάση, μίλησε στο ισπανικό ABC και απάντησε στα δημοσιεύματα που της χρεώνουν ότι είναι η αιτία πίσω από τον διάσημο χωρισμό.

"Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου", ξεκαθάρισε. "Με τον Αλβάρο δεν είχα καμία προσωπική, επαγγελματική ή φιλική επαφή. Φίλη μου ήταν η Αθηνά. Όταν έμαθα τα σενάρια που με ήθελαν ως την πέτρα του σκανδάλου και την αιτία του χωρισμού της Αθηνάς με τον Αλβάρο, μίλησα με την Αθηνά και της εξήγησα ότι αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η Αθηνά όχι μόνο δέχτηκε όσα της είπα, αλλά εξακολούθησε να με στηρίζει με τη φιλία της, καθώς αντιλήφθηκε πως κι εγώ είχα έρθει σε δύσκολη θέση".

Οι φήμες, που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν, είχαν άμεσες συνέπειες στην προσωπική της ζωή:

"Αναγκάστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην εκτίθεμαι στη δημοσιότητα, γιατί κάθε δική μου παρουσία προκαλούσε. Αναγκάστηκα να ζητήσω από τον σύντροφό μου να εγκαταλείψουμε για κάποιο χρονικό διάστημα της σχέση μας, μέχρι να βρούμε και πάλι τις ισορροπίες μας", είπε.

"Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Η φιλία μου με την Αθηνά κινδύνευε να χαλάσει και αυτό ήταν κάτι που δεν το ήθελα. Αργότερα, μου ζήτησε συγγνώμη και ο ίδιος ο Αλβάρο και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και η Αθηνά."

Who is who

H Pilar Lucrecia Cordon είναι κόρη του βιομηχάνου Publio Cordon που έπεσε θύμα απαγωγής από την τρομοκρατική οργάνωση GRAPO (“Ομάδες Αντιφασιστικής Αντίστασης της 1ης του Οκτώβρη”) το 1995 -για να κηρυχθεί και επίσημα νεκρός 15 χρόνια μετά αν και δεν βρέθηκε ποτέ η σορός του.

Η Pilar Lucrecia Cordon ασχολήθηκε με την ιππασία από τα 16 της χρόνια. Οι ικανότητες της στην ιππασία την έχουν αναδείξει σε μία από τις κορυφαίες εκπροσώπους της χώρας της και ήταν και η μόνη Ισπανίδα που συμμετείχε στο Longines Global Champions Tour στο Μαϊάμι όπου και υποτίθεται οι παπαράτσι την απαθανάτισαν να ερωτοτροπεί με τον σύζυγο της Ωνάση.

Μια πολύ σοβαρή επαγγελματίας του χώρου για τα ισπανόφωνα media, η Codron, κληρονόμος των επιχειρήσεων υγείας της οικογένειας της αλλά κυρίως αφοσιωμένη στο χόμπι που έκανε επάγγελμα, είναι μόνιμη κάτοικος Βελγίου και το ερωτικό παρελθόν της επιβεβαιώνει την αδυναμία της στους αναβάτες.

Η Pilar Lucrecia Cordon έχει υπάρξει στο παρελθόν σε σχέση με τρεις άντρες της ιππασίας (τους Alberto Honrubia, Rafael Tapias και David Uson) όταν το ξαφνικό τέλος της σχέσης της με τον Honrubia την ανάγκασε να φύγει από τη χώρα της και να βρει τη γαλήνη στους στάβλους του Βελγίου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ