Αλγερινός από την Μόρια μπήκε σε πολυκατοικία & αποπειράθηκε να βιάσει 22χρονη φοιτήτρια

Αναστάτωση επικρατεί στην Λέσβο για πολλοστή φορά από ένα ακόμη περιστατικό εγκληματικότητας στο νησί και μάλιστα το σοβαρότερο που έχει καταγραφεί έως τώρα από παράνομο μετανάστη.
 

Ένας 23χρονος Αλγερινός από την δομή της Μόριας Λέσβου, που περιφερόταν τα ξημερώματα στην πόλη εισέβαλε σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας και αποπειράθηκε να βιάσει μία 22χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Περίπου στη μία τα ξημερώματα, ο νεαρός Αλγερινός χτύπησε την πόρτα της κοπέλας. Εκείνη νόμιζε ότι ήταν ο ντελίβερι που περίμενε και άνοιξε, με αποτέλεσμα να βρει ευκαιρία ο δράστης να την σπρώξει μέσα στο διαμέρισμα και να αποπειραθεί να την βιάσει.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί σε βοήθεια και αυτό της έσωσε τη ζωή, αφού την άκουσαν γείτονες που έτρεξαν και ακινητοποίησαν τον Αλγερινό επίδοξο βιαστή και κάλεσαν την Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψή του.

Ο 23χρονος Αλγερινός οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα και αύριο θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του Ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Σημειώνεται, ότι οι Αρχές είναι προβληματισμένες αφού μετά και από αυτό το περιστατικό στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός από πλευράς των κατοίκων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ