Έτσι θα είναι το επόμενο iPhone: Κυρτή οθόνη & άπειρες δυνατότητες - Τι αποκαλύπτουν οι διαρροές της εταιρίας

Μπορεί κανείς να μην ξέρει ακόμα πως θα είναι το  iPhone 8, ωστόσο η Apple έχει βάλει στο τραπέζι ένα ευρύ φάσμα επιλογών. 

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Wall Street Journal πριν από δύο ημέρες κάνει λόγο για «τουλάχιστον 10 διαφορετικά πρωτότυπα» που έχουν δοκιμαστεί,  μεταξύ των οποίων υπάρχει και μια έκδοση με κυρτή οθόνη.

Εκτός από τη κυρτή οθόνη, όπως αναφέρει η WSJ, η αμερικανική εταιρεία έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της να αυξήσουν την παραγωγή λεπτών OLED οθονών και να αποστείλουν «πρότυπα οθονών με καλύτερη ανάλυση από τις αντίστοιχες οθόνες της Samsung». Έτσι φαίνεται πως η νέα συσκευή θα φέρει και μια OLED οθόνη.

Ποια είναι τα οφέλη μιας OLED οθόνης από μια οθόνη LCD
Χωρίς να μπούμε σε τεχνικές λεπτομέρειες, οι οθόνες OLED έχουν καλύτερη χρωματική απόδοση και καλύτερη αντίθεση, και δεδομένου ότι ο φωτισμός γίνεται για κάθε pixel και δεν είναι απαραίτητο να ανάβει ένα όταν είναι μαύρο, θα γίνεται οικονομία μπαταρίας. Ένα iPhone 8 με OLED οθόνη μπορεί να είναι λεπτότερο και να έχει μεγαλύτερη αυτονομία.

Επίσης φήμες υπάρχουν και για το πως θα φορτίζει η νέα συσκευή. Σύμφωνα με αυτές θα είναι ασύρματη και στο περιοδικό Nikkei Asian Review έκαναν λόγο για δοκιμές που πραγματοποιούνται από τη Foxxcon Technology σε «μονάδες ασύρματης φόρτισης» για λογαριασμό της Apple.

Το πως θα είναι πραγματικά το iPhone 8 θα το ξέρουμε όταν ανακοινωθεί και επίσημα στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2017. Υπομονή λοιπόν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ