Oι άγγελοι της Victoria's Secret έλαμψαν στο Παρίσι - Φωτό & βίντεο από το εντυπωσιακό show μόδας

Το σόου της Victoria's Secret ολοκληρώθηκε στο Παρίσι και ήταν ακριβώς αυτό που όλοι περίμεναν: φαντασμαγορικό, σέξι με τα αγγελάκια να κλέβουν την παράσταση!

Τα κορίτσια άνοιξαν τα φτερά τους και γέμισαν το Γκραν Παλέ με λάμψη, ομορφιά, νάζι και φυσικά σέξαπιλ, φορώντας τα μικροσκοπικά τους εσώρουχα και τρελαίνοντας τον πλανήτη!

Τα εσώρουχα του brand ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, με το διαμαντένιο fantasy bra των 2,4 εκατ. δολαρίων που φορούσε η Τζασμίν Τουκς να «κλέβει» τις εντυπώσεις.

 

Ωστόσο, δεν ήταν το μόνο που μαγνήτισε τα βλέμματα. Η Τζίτζι Χαντίντ εντυπωσίασε ως σκοτεινός άγγελος, ενώ η Κένταλ Τζένερ και η Ιρίνα Σάικ ήταν επίσης ντυμένες στα κόκκινα. Με αυτοπεποίθηση και χαμόγελο περπάτησαν στην πασαρέλα οι βετεράνοι της Victoria's Secret Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Αντριάνα Λίμα.

Το σόου είχε έξι θεματικές, με την καθεμία να προσφέρει μια διαφορετική αισθητική, η οποία ξεχώριζε είτε λόγω των πομ πομ και του ρομαντισμού είτε λόγω της «σκοτεινής» και της «φωτεινής» πλευράς του brand που όλοι αγαπάμε!

Το μουσικό μέρος του σόου είχαν αναλάβει η Lady Gaga, ο The Weeknd και ο Μπρούνο Μαρς. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ