Μόνο με 20 Ευρώ: Φανταστικές ιδέες & οικονομικές λύσεις για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Αν θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας αλλά δε θέλετε να ξοδέψετε πάνω από 20 ευρώ, σας έχουμε ιδέες που θα στοιχίσουν ελάχιστα και θα προσθέσουν στιλ στο σπίτι σας! 

Ακολουθήστε μερικά από τα παρακάτω tips του Σπύρου Σούλη και δείτε το σπίτι σας να μεταμορφώνετε εύκολα και οικονομικά.

Βάλτε καμβάδες Μερικοί πίνακες από καμβά στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο θα γεμίσουν τον χώρο σας και θα του δώσουν στιλ. Πάρτε λευκούς καμβάδες και βάψτε τους σε ό,τι αποχρώσεις θέλετε. Χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητη ταινία κάντε διάφορες γραμμές και σχέδια.

Δημιουργήστε ένα τραπεζάκι για το σαλόνι Χρησιμοποιήστε ένα παλιό ξύλινο κιβώτιο για να φτιάξτε ένα πολύ ιδιαίτερο τραπεζάκι για να το τοποθετήσετε δίπλα στον καναπέ σας στο σαλόνι. Βάλτε εκεί τα αγαπημένα σας βιβλία και στηρίξτε μια όμορφη λάμπα στην κορυφή του.

Φτιάξτε τη δική σας τέχνη Με 20 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε καμβά και μπογιές και να δημιουργήσετε ένα φανταστικό έργο τέχνης για τον τοίχο σας. Επιλέξτε χρώματα που θα αναδείξουν τον χώρο σας ή χρησιμοποιήστε απλά κάδρα για να αναδείξετε τις φωτογραφίες σας σε μια ιδιαίτερη gallery τοίχου.

Ντύστε το φωτιστικό σας Με 10 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε ένα πολύ όμορφο ύφασμα και με αυτό να ντύσετε το πάνω μέρος του φωτιστικού σας. Αυτό το tip διακόσμησης είναι τόσο οικονομικό και εύκολο ενώ μπορείτε κάθε σεζόν να αλλάζετε το ύφασμα του φωτιστικού σας για να ανανεώνεστε συνεχώς.

Φτιάξτε ψεύτικο κεφαλάρι Υπάρχουν αμέτρητες και πολύ οικονομικές ιδέες για να δημιουργήσετε ένα ψεύτικο κεφαλάρι για το κρεβάτι σας. Μια ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε παλιά παραθυρόφυλλα που θα βάψετε και θα κρεμάσετε στον τοίχο πίσω ακριβώς από το κρεβάτι σας.

Διακοσμήστε με κεριά Τα κεριά αποτελούν την πιο όμορφη και οικονομική λύση διακόσμησης για το σπίτι σας. Επιλέξτε μονόχρωμα κεριά αν ο χώρος σας είναι ήδη διακοσμημένος με χρώμα ή πολύχρωμα κεριά αν θέλετε να προσθέσετε χρώμα και ζωντάνια σε έναν πιο μουντό χώρο. Μπορείτε, επίσης, να φτιάξετε πανεύκολα τα δικά σας κεριά και να τα διακοσμήσετε με το δικό σας στιλ.

Προσθέστε μαξιλάρια Τα μαξιλάρια είναι μια πολύ οικονομική λύση διακόσμησης και επιπλέον μπορούν να αναβαθμίσουν εύκολα το στιλ ενός δωματίου. Επιλέξτε ιδιαίτερα σχέδια που θα προσθέσουν στιλ στον χώρο σας και μπλέξτε διαφορετικά σχέδια μεταξύ τους όπως ακριβώς προτάσσει η μόδα.

Εκμεταλλευτείτε παλιά έπιπλα Το diy project που θα δείτε στην παρακάτω εικόνα είναι ίσως μια από τις πιο ωραίες ιδέες που έχουμε δει τελευταία. Το μόνο που θα χρειαστείτε για να το πετύχετε είναι τρεις παλιές καρέκλες και μια ξύλινη πλάκα που μπορείτε να βάψετε σε ό,τι χρώμα θέλετε. Έτσι πανεύκολα και με ελάχιστα χρήματα μπορείτε να φτιάξετε ένα φανταστικό παγκάκι για το μπαλκόνι σας, τον κήπο ή ακόμα και το χολ.

Φτιάξτε τα δικά σας καδράκια με φύλλα Πάρτε φύλλα δέντρων που σας αρέσουν, σκανάρετέ τα, εκτυπώστε τα και τοποθετήστε τα σε οικονομικές κορνίζες. Τα φύλλα φτέρης είναι όμορφα γι'αυτό το σκοπό και σίγουρα αποτελούν ένα όμορφο διακοσμητικό τους χειμερινούς μήνες που οι εξορμήσεις μας στη φύση είναι μηδαμινές.

Φτιάξτε έναν πέτρινο δίσκο Ένας υπέροχος τρόπος για να ακουμπάτε τα βρεγμένα από τη βροχή παπούτσια σας είναι αυτός. Πάρτε έναν φτηνό, πλαστικό δίσκο σερβιρίσματος και γεμίστε τον με όμορφες πέτρες τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με είδη κήπου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ