38χρονη Αγγλίδα έπεσε και σκοτώθηκε από το μπαλκόνι Ελληνικού ξενοδοχείου – Τώρα οι γονείς της κατηγορούν τον σύζυγο της

Μια τραγωδία που σημειώθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε έρχεται ξανά στο προσκήνιο στη Βρετανία. 

Στις 19 Ιουλίου, η Denniel Higginson βούτηξε στο κενό από το μπακλόνι ελληνικού ξενοδοχείου,  την ώρα που ο σύζυγός της Steve την παρακαλούσε ουρλιάζοντας: «Σε παρακαλώ, μωρό μου, μη μου φεύγεις..»

Το ζευγάρι έκανε διακοπές φέτος το καλοκαίρι με τους γονείς της άτυχης γυναίκας στην Ελλάδα.  Οι γονείς και ο σύζυγός της τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε από τα σοβαρά τραύματά της. 

Η υπόθεση επανήλθε τώρα στην επικαιρότητα καθώς οι γονείς της κοπέλας ζήτησαν να ανοίξει πάλι ο  φάκελος, καταγγέλλοντας τον σύζυγό της ότι την οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Οι Βρετανοί αστυνομικοί ήρθαν στην Ελλάδα και μίλησαν με την Ελληνική Αστυνομία και τον μάνατζερ του ξενοδοχείου, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι  η Denniel αυτοκτόνησε. Καμία κατηγορία δεν απαγγέλθηκε στον σύζυγό της, αναφέρει η Daily Mail. 

Οι δυο τους συναντήθηκαν μέσα από διαδικτυακή σελίδα γνωριμιών και παντρεύτηκαν το 2014. Αργότερα, μετακόμισαν από το Περθ της Δυτικής Αυστραλίας όπου ζούσε ο Steve Higginson στο Ντουμπάι, όπου εργαζόταν ως υψηλόβαθμο στέλεχος πετρελαϊκής εταιρείας.

Η άτυχη κοπέλα φέρεται ότι ήταν δυστυχισμένη με τη νέα της ζωή ενώ έπεσε σε απογοητεύτηκε όταν έχασε το παιδί της με αποβολή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ