Η Μισέλ Ομπάμα και τα ανίψια της παρέλαβαν σε ένα κάρο με 2 άλογα το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου (φωτό, βίντεο)

Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, μαζί με τα  δυο ανίψια της , παρέλαβαν για όγδοη και τελευταία χρονιά το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου. 

Και ενώ τα ανήψια της Μισέλ Ομπάμα, ο Οστιν και Ααρον Ρόμπινσον, που συνόδευσαν πρόσφατα  τον Πρόεδρο των ΗΠΑ στην καθιερωμένη απονομή χάριτος στη γαλοπούλα για την Ημέρα των Ευχαριστιών χάρηκα με την άμαξα που μετέφερε το δέντρο, άφαντες παρέμειναν για μια ακόμα φορά οι δύο κόρες της Μισέλ.

«Τα Χριστούγεννα ξεκίνησαν, οι διακοπές έρχονται», είπε η Μισέλ Ομπάμα υποδεχόμενη το έλατο και πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι, είναι το τελευταίο μας, είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό». 

Το φετινό κεντρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου έχει ύψος 5,8 μέτρα και προέρχεται από την περιοχή της Ουισκόνσιν!

Η Μισέλ Ομπάμα αφού επιθεώρησε το δέντρο προσωπικά, ζήτησε και τη γνώμη των δύο μικρών που την συνόδευαν.  «Είναι μεγάλο» της είπε ο 6χρονος Οστιν. «Είναι υπέροχο, πρέπει να το δεχθούμε», τον ρώτησε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. «Ναι», απάντησε ο μικρός και το δέντρο έγινε αποδεκτό. 

Η Μισέλ Ομπάμα δικαιολόγησε την απουσία των δυο της κοριτσιών με τα οποία παραλάμβανε κάθε χρόνο μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο λέγοντας ότι «αυτά συμβαίνουν με τους εφήβους». «Κάποιος κοιμάται», προσέθεσε δείχνοντας προς τον Λευκό Οίκο και συνέχισε λέγοντας «αυτοί οι δύο (τα ανίψια της) είναι όρθιοι». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ