Σάλος στο Μαρόκο με τηλεοπτική εκπομπή: Μακιγιέζ δείχνει πώς θα καλύψετε με μέικ-απ τα σημάδια από το ξύλο του συζύγου

Εκατοντάδες ήταν τα παράπονα από αγανακτισμένους τηλεθεατές που προκάλεσε μια εκπομπή με συμβουλές μακιγιάζ στην κρατική τηλεόραση του Μαρόκο. 

Στην επίμαχη εκπομπή  Sabahiyat στο κανάλι 2M, μια μακιγιέζ έδειξε  πώς μπορεί να χρησιμηποιηθεί το μακιγιάζ σε μια γυναίκα η οποία είχε το πρόσωπό της «πρησμένο» και «μελανίες» στα μάγουλα και τα μάτια.

«Ελπίζουμε αυτές οι συμβουλές να σας βοηθήσουν να συνεχίσετε με την καθημερινότητά σας» είπε η παρουσιάστρια στο τέλος της παρουσίασης από την μακιγιέζ στο πρόγραμμα που μεταδόθηκε στις 23 Νοεμβρίου, δύο ημέρες, δηλαδή, πριν την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών.

Άμεσα εκατοντάδες γυναίκες υπέγραψαν ψήφισμα με το οποίο ζήτησαν από το κανάλι να απολογηθεί για το πρόγραμμα αυτό και από τις αρχές να επιβάλουν κυρώσεις.

Μετά τις αντιδράσεις οι υπεύθυνοι του καναλιού απάντησαν μέσω της σελίδας του στο Facebook μιλώντας για ένα «εντελώς απαράδεκτο» πρόγραμμα και μια «λάθος κρίση» εκ μέρους της συντακτικής ομάδας σχετικά με το ευαίσθητο θέμα της βιας κατά των γυναικών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ