Επιθετική όσο ποτέ η Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Δεν ανέβηκα σε κότερο προέδρου - Ο Λαζόπουλος έκανε χειραγώγηση μέσα από την εκπομπή του"

Πιο αιχμηρή από πότε ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου στη τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

 

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», αφήνοντας αιχμηρά υπονοούμενα για διάφορους συναδέλφους της. «Με τον πρόεδρο έχουμε μια αλληλοεκτίμηση. Εγώ δεν πήγα ποτέ διακοπές με τον πρόεδρο. Αυτά…» είπε και πρόσθεσε με νόημα: «Δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο. Ούτε το έχω δει ποτέ απέξω».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε συγκεκριμένα και στον Λάκη Λαζόπουλο, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι μέσα από την εκπομπή του έκανε χειραγώγηση.

«Βεβαίως και το θεωρώ λάθος, διότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε την εκπομπή μας ή το μέσο που έχουμε, γιατί κάνουμε έτσι τη δουλειά μας, σε άλλη κατεύθυνση. Εγώ νομίζω έγινε χειραγώγηση. Δεν μασάω, έχουμε το δικαίωμα της γνώμης. Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ χαρισματικός άνθρωπος ο Λάκης Λαζόπουλος, ευφυέστατος, έχει κάνει υπέροχα πράγματα και στην τηλεόραση και στον ελληνικό κινηματογράφο και στο θέατρο -είχα πάει πέρυσι να δω την παράσταση και ήταν εξαιρετική», είπε και συνέχισε στο ίδιο έντονο ύφος: «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να διαφωνώ με κάποιες τακτικές. Άλλο εκτιμούμε έναν άνθρωπο για τη δουλειά του και άλλο κρίνουμε πως χρησιμοποίησε ένα μέσο που του δόθηκε για να κάνει τη δουλειά του που έκανε και άλλα πράγματα μέσα από τη δουλειά του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ